Producten voor ter wille van (7)

Fine de claire

Fine de claire

Al onze oesters worden gerijpt in "claire", deze in klei gegraven bassins die tijdens de hoge getijden met zeewater worden gevuld.
Sushi: 10 stuks

Sushi: 10 stuks

2 zalm nigiri's, 2 futomaki's met surimi, avocado, roomkaas en sesam, 2 zalm en roomkaas maki's, 2 avocado maki's en 2 surimi maki's, kaas en avocado. Inclusief sojasaus pakket, mini wasabi en chopsticks. SKU:8436010988434
Afwerking - TECHNOLOGIEËN

Afwerking - TECHNOLOGIEËN

De term afwerking verwijst naar elke nabewerking na het drukken, die binding, het samenvoegen van individuele vellen en gespecialiseerde decoratieve processen omvat. Het belangrijkste doel is om de esthetische waarde van de producten te verhogen door extra visuele effecten toe te voegen, evenals de sterkte en weerstand van de afdrukken te verbeteren. Afwerking biedt ons veel mogelijkheden om gedrukte werken te decoreren. Goed gekozen afwerkingstechnieken zorgen ervoor dat onze producten er veel interessanter, eleganter, aantrekkelijker uitzien en zich onderscheiden van de concurrentie. Verschillende afwerkingsprocessen worden het vaakst toegepast op visitekaartjes, verpakkingen, etiketten, bedrijfsfolders, wenskaarten, vouchers en uitnodigingen. Technieken die in onze drukkerij worden gebruikt, zijn onder andere lakken, selectief lakken, foliedruk, embossing of hot-stamping.
RECYCLING

RECYCLING

Economisch en ecologisch zinvol
Speciale van Claire

Speciale van Claire

Al onze oesters worden verfijnd in 'claire', deze in de klei gegraven bassins, die tijdens hoge getijden met zeewater worden gevoed.
Sushi: 30 stuks

Sushi: 30 stuks

4 nigiri van zalm, 2 nigiri van Ebi-garnaal, 4 hosonomaki's met zalmtartaar, avocado en kaas, 4 hosonomaki's met surimi, avocado en kaas, 8 maki's met tonijn en piquillo, 4 maki's met zalm, 4 maki's met avocado. Inclusief sojasaus, mini wasabi en eetstokjes. 5 stuks/doos SKU:843601089790
Futomaki Zalm, Avocado en Roomkaas

Futomaki Zalm, Avocado en Roomkaas

32 futomaki met zalm, avocado en roomkaas.