Wij bieden een voedselveilige product aan dat wordt gemaakt door een gezuiverde en gefilterde siroop, verkregen uit suikerbieten of suikerriet, te kristalliseren. Deze siroop wordt vervolgens gedroogd en gezeefd om de meest populaire suikerkwaliteiten te produceren. Het is wit van kleur en heeft een sucrosegehalte van 99,85 procent. Dit product kan worden aangeduid als Fijn Kristalsuiker of Extra Fijn Kristalsuiker, afhankelijk van de marktlocatie.
Bio-kokosbloesem suiker of kokosbloesem suiker wordt gewonnen uit de bloemen van de kokospalm. De nieuwe scheuten van de kokosbloesems worden afgesneden en vervolgens samengebonden voordat ze worden bestoven. Het sap van de kokosbloesems wordt geoogst, gekarameliseerd en vervolgens tot suiker gedroogd. De suiker wordt gefilterd door netten met verschillende draaddichtheden. Kokosbloesem suiker heeft een hoog mineralengehalte (kalium, magnesium, zink en ijzer), de vitamines B1, B2, B3 en B6, evenals korteketenvetzuren, polyfenolen en antioxidanten.
Kokosmelkpoeder kan eenvoudig worden gereconstitueerd tot volwaardige kokosmelk door gewoon water toe te voegen. Het is ook een geweldige aanvulling in dranken zoals koffie, thee of smoothies, evenals in de keuken.
OORSPRONG: Sri Lanka of de Filippijnen
Vanillebonen uit Uganda. Hoogwaardige kwaliteit en een rond vanille-aroma voor uw producten.
Bij Tobien Trading bieden we vanille aan uit verschillende herkomsten zoals Bourbon, Indonesië, Mexico, PNG, Sri Lanka en Uganda, als vanillebonen (heel of in verschillende sneden), in poeder of extract, zowel uit conventionele als biologische teelt, evenals met diverse Fair-Trade-certificaten.