Gemaakt met natuurlijke ingrediënten van lokale leveranciers in Griekenland. - Onze bagels hebben een netto gewicht van 120g. - Mini bagels hebben een netto gewicht van 60g. Alle Leo's bagels zijn veganistisch, behalve 3 smaken: - Cranberry met Witte Chocolade. - Cheddar Kaas Jalapeño. - Blauwe Bes Witte Chocolade.
De volgende parameters definiëren de kwaliteitsnormen voor onze natuurlijke maïszetmeel:
Vochtigheid [%]: Minimum 9%, Maximum 12,5%
Eiwit [%]: Maximum 0,4%
pH: Bereik van 5 tot 7
Maïszetmeel wordt vaak gebruikt in ketchup, mayonaise, verschillende sauzen en puddingen, evenals in taartenvullingen. Dit product kan ook helpen als je het deeg minder glutenvrij wilt maken en het wat malsheid en zachtheid wilt geven. Maïszetmeel heeft iets meer calorieën dan aardappelzetmeel. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elk productiepunt getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het merk "Kruisende Granen". Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen.
Gewicht: 400 g
Voedselkwaliteit N2O is een stikstofoxide dat, zoals je kunt raden, wordt gebruikt in de voedingsindustrie en dus de vereiste kwaliteit voor deze sector heeft. In feite is deze vorm van stikstofoxide gezuiverd en heeft het een zuiverheidsgraad van 99,7%.
Voedselkwaliteit stikstofoxide (N2O) wordt onder andere gebruikt in slagroomspuiten. Dit gas kan worden verkocht in slagroompatronen en worden geplaatst in de slagroomspuit, of via de ook wel bekende slagroomcartridges. Stikstofoxide (N2O) kan zich mengen met de vetstoffen die in de slagroomspuit worden gebracht om een schuim, een crème of slagroom te vormen. Naast dit voordeel is er ook het voordeel van stikstofoxide (N2O) in de voedingsindustrie dat stikstofoxide antibacteriële eigenschappen heeft. Hierdoor blijft de slagroom tot 10 dagen goed in de koelkast.
De gouden rod is een populair ingrediënt in kruiden supplementen en thee. Het wordt het meest gebruikt om de urinegezondheid te verbeteren en ontstekingen te verminderen. Volgens onderzoek heeft deze soort grote gezondheidsvoordelen en men denkt dat het ontstekingen vermindert, de gezondheid van het urinewegstelsel ondersteunt en de ophoping van oude, slecht functionerende huidcellen voorkomt of vermindert. Het meest populaire gebruik is de gouden rod voor het zetten van thee. Giet 2 theelepels per kop (250 ml) kokend water en dek af gedurende 10 tot 15 minuten, en zeef daarna.
Verpakking: 250g en in bulk
Tarwezemelen voor diervoeding en de voedingswaarde ervan is zeer goed. Tarwezemelen hebben een evenwichtige hoeveelheid eiwitten, vetten, vezels en energie, waardoor het gebruik van deze zemelen als voer voor koeien zeer belangrijk is.
Durumtarwe is een soort lentewit die meestal tot semolina wordt gemalen en wordt gebruikt om pasta te maken. Het kan ook tot een fijnere bloem worden gemalen en worden gebruikt om brood of pizzadeeg te maken.
In ons bedrijf is het mogelijk om veren te voorzien van een kleurmarkering.
Dit wordt uitgevoerd met de dompelcentrifugeermethode. Hierdoor kunnen zeer vergelijkbare veren beter van elkaar worden onderscheiden en worden verwisselingen tijdens de montage voorkomen. Tegelijkertijd krijgen de onderdelen een corrosiebescherming die voldoende is voor normale opslagomstandigheden. We hebben veel verschillende kleuren op voorraad, maar we realiseren ook graag uw specifieke kleurwens.
Uienpoeder wordt gebruikt als een soort
kruiden. De geconcentreerde aromatische korrels worden
verkregen uit gedroogde uien. Deze stof is
gemaakt van gemalen gedroogde uien, meestal van de
uienbollen. Door de dehydratie heeft het product
een langere houdbaarheid. Er wordt gezegd dat
gedroogde uien bacteriële besmetting helpen voorkomen
en het risico op verschillende bacteriële en
schimmelinfecties helpen verminderen.
Uienpoeder is perfect om verschillende
gerechten te verfijnen, evenals kruidenmengsels,
marinades, dressings en sauzen. Uienpoeder kan
de traditionele uiensmaak in uw voedsel en
dranken vervangen. Geen tranen! Gegarandeerd.
Verpakking: 250g, 500g en in bulk
Durumtarwe is een soort lentewit die meestal tot semolina wordt gemalen en wordt gebruikt om pasta te maken. Het kan ook tot fijnere bloem worden gemalen en worden gebruikt om brood of pizzadeeg te maken.