Producten voor strijkijzerzetmeel (43)

Tapiocazetmeel

Tapiocazetmeel

Tapiocazetmeel
Natuurlijke maïszetmeel

Natuurlijke maïszetmeel

De productie van maïszetmeel begint wanneer de grondstof maïs wordt gereinigd van puin en vreemde materialen en vervolgens wordt gemalen met water. Later vindt de scheiding van gluten en zetmeel plaats en de zetmeelsuspensie wordt gedroogd om vervolgens tot poeder te worden verwerkt. Het eindproduct is een fijn, wit en los poeder met een neutrale smaak en geur. Geen GMO van Europese maïs (maïs). Maïszetmeel wordt op grote schaal gebruikt in de productie van snoep, zoetwaren, fastfood, worstjes, marinades, sauzen, glazuur, droge soepen, voorverpakte sauzen en kant-en-klaar maaltijden. Bovendien wordt maïszetmeel toegepast in de papier-, textiel-, karton- en lijmindustrie. In farmaceutische en medische toepassingen wordt maïszetmeel gebruikt, bijvoorbeeld als smeermiddel voor chirurgische handschoenen. In cosmetisch gebruik kan het product een vervanging zijn voor talkpoeder in babyproducten. Andere toepassingen omvatten het segment van diervoeding voor vee, pluimvee en visvoer.
Fijne krijt - Voer

Fijne krijt - Voer

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrium 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Vochtigheid 0,2%
Sojaboonmeel

Sojaboonmeel

Items Verzocht in standaard Resultaat Uiterlijk Lichtgeel tot lichtbruin Voldoet Ruw eiwit 46% min 46.15% Ruwe vet 1.0% min 1.10% Ruwe vezels 3.0% max 2.20% Vocht 10 % max 8.22% Calcium 0.20% Fosfor 0.65% Totaal aminozuur 4.50% Totaal verteerbare voedingsstoffen 73% min 78.00%
Granulaire Uien

Granulaire Uien

Uienpoeder wordt gebruikt als een soort kruiden. De geconcentreerde aromatische korrels worden verkregen uit gedroogde uien. Deze stof is gemaakt van gemalen gedroogde uien, meestal van de uienbollen. Door de dehydratie heeft het product een langere houdbaarheid. Er wordt gezegd dat gedroogde uien bacteriële besmetting helpen voorkomen en het risico op verschillende bacteriële en schimmelinfecties helpen verminderen. Uienpoeder is perfect om verschillende gerechten te verfijnen, evenals kruidenmengsels, marinades, dressings en sauzen. Uienpoeder kan de traditionele uiensmaak in uw voedsel en dranken vervangen. Geen tranen! Gegarandeerd. Verpakking: 250g, 500g en in bulk
durumtarwe

durumtarwe

Durumtarwe is een soort lentewit die meestal tot semolina wordt gemalen en wordt gebruikt om pasta te maken. Het kan ook tot fijnere bloem worden gemalen en worden gebruikt om brood of pizzadeeg te maken.
Ui - geel

Ui - geel

Wij exporteren gele ui.
Volkoren broodstokken

Volkoren broodstokken

Volkoren broodstokken
Oppervlaktebehandeling

Oppervlaktebehandeling

In ons bedrijf is het mogelijk om veren te voorzien van een kleurmarkering. Dit wordt uitgevoerd met de dompelcentrifugeermethode. Hierdoor kunnen zeer vergelijkbare veren beter van elkaar worden onderscheiden en worden verwisselingen tijdens de montage voorkomen. Tegelijkertijd krijgen de onderdelen een corrosiebescherming die voldoende is voor normale opslagomstandigheden. We hebben veel verschillende kleuren op voorraad, maar we realiseren ook graag uw specifieke kleurwens.
Rijst

Rijst

Het zonovergoten en waterrijke land is ideaal voor de teelt van dit uitstekende voedsel. Rijst is een van de gezondste en populairste graansoorten, rijk aan eiwitten, koolhydraten en vitamine B. We hebben deze Griekse middellange rijst met grote zorg geselecteerd. Ons doel is uw volledige tevredenheid en een uitstekende voeding. Ze zijn geschikt voor onze traditionele pilafi. 500 g
Lactose

Lactose

Lactose is natuurlijke melksuiker. Het maakt 3,5%-5,0% uit van koemelk en kan worden geëxtraheerd door een filtratieproces. Vervolgens wordt de lactose gekristalliseerd en vergruisd. De korrelgroottes worden verdeeld volgens maas. Foodcom kan zijn zakelijke partners voorzien van verschillende deeltjesgroottes die geschikt zijn voor meerdere toepassingen. Lactose is een van de beste zuivelingrediënten voor voedsel en diervoeding vanwege de milde smaak, witte kleur en het lage caloriegehalte. De goedkoopheid, lage hygroscopisiteit en wateroplosbaarheid dragen bij aan de populariteit. Het kan worden gebruikt in de productie van gebak, snoep en chocolade als smaakversterker en zoetstof. Lactose is een belangrijk ingrediënt in farmaceutisch en voedingsgebruik.
Lactose

Lactose

Lactose is een van de beste zuivelingrediënten voor toepassingen in voedsel en diervoeding vanwege de delicate smaak, de witte kleur en het lage caloriegehalte. De kosteneffectiviteit, lage hygroscopisiteit en oplosbaarheid in water dragen bij aan de populariteit. Het kan worden gebruikt in de productie van gebak, snoep en chocolade als smaakversterker en zoetstof. Lactose is een belangrijk ingrediënt in farmacologisch en nutritioneel gebruik.
VISMEEL

VISMEEL

{"Storage":"Bewaren op een koele, droge plaats en direct zonlicht vermijden","Packing":"25kg / Zak","Crude Ash":"Ruwe As 18% Max","Moisture":"Vocht 10% Max","Purity":"Vismeelvoeders","Crude Fat":"Ruw Vet 10% Max","Shelf Life":"12 maanden","Appearance":"Gele poeder, unieke aroma van vismeel","Salt and Sand":"Zout en Zand 5% Max"}