Producten voor speciale k granen (5)

zacht tarwe

zacht tarwe

Zacht wit tarwe vertoont hoge opbrengsten van breek- en rechtstreekse meel, met een laag asgehalte en lage zetmeelschade. Hun meel heeft een lage waterabsorptie en lage water-, carbonaat- en sucrose-oplosmiddelretentiecapaciteiten.
Maïs - Granen

Maïs - Granen

Maïs, in sommige Engelstalige landen bekend als corn, is een grote graangewas die al sinds de oudheid wordt verbouwd. De bladachtige stam produceert kolven die de granen bevatten, die zaden worden genoemd en korrels worden genoemd. Maïskorrels worden vaak gebruikt in de keuken als zetmeel. De zes belangrijkste soorten maïs zijn dent, flint, peul, popcorn, bloem en zoet. Eiwit: 12,5% Vocht: 14% Minerale Verontreiniging: maximaal 0,5% Totaal Afvalverontreinigingen: maximaal 2% Gebroken Graan: maximaal 5% Graan van Granen: 4% Gekiemd Graan: 3% Straling: normaal Levende Insecten: geen
Vanilla granola - Granola met vanille

Vanilla granola - Granola met vanille

Wij coaten granen en zaden, zoals zonnebloempitten, pompoenpitten, gepofte granen/zaden (rijst, tarwe, spelt, quinoa, gierst, sorghum), kikkererwten, meergranen, enz. Al onze gecoate granen en zaden zijn perfect als een ingrediënt in vele applicaties, zoals ijs, ontbijtgranen, chocolade, energierepen, noga, bakkerij producten, yoghurt/salade/groenten toppings, enz. Naast vanille kunt u ook kiezen voor een van onze andere basissmaken (honing, karamel, ahorn, kaneel en peperkoek), evt. gecombineerd met kruiden e/o specerijen, zoals: Keltisch zeezout, chili (rode peper), rozemarijn, knoflook, kokos, venkel of uw eigen favoriete kruiden/specerijen.
Tarwe

Tarwe

Wij brengen een uitgebreide industriële ervaring en expertise in deze sector, waarbij we een hoogwaardige reeks Volkoren Tarwe aanbieden. We bieden deze reeks Tarwe aan in zeer hygiënische en standaard verpakkingen. Onze verpakkingen zijn beschikbaar in verschillende hoeveelheden, afhankelijk van de behoeften en vraag van de klant. Bovendien wordt de tarwe die we inkopen op volledig traditionele wijze geproduceerd, wat zowel de kwaliteit als de voedingswaarden waarborgt.
Sesamzaad - Noten en Specerijen

Sesamzaad - Noten en Specerijen

Sesam is een bloeiende plant uit het geslacht sesamum. Talrijke wilde verwanten komen voor in Afrika en een kleiner aantal in India. Het is wijdverspreid genaturaliseerd in tropische gebieden over de hele wereld en wordt gekweekt om zijn eetbare zaden, die in peulen groeien.