Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Salchichón" of "Chorizo blanco" van kwaliteit "Extra", vervaardigd met langzame rijpingstechnieken (temperatuur van 6 tot 12ºC en een initiële RV van 78 tot 86%). Formaat: zak van 4 kg
Samenwerking met de ontwerper
De kenmerken van Bossong-ankers worden gedefinieerd op basis van de specifieke parameters van elk afzonderlijk project, evenals de afmetingen van het gat waarin ze moeten worden ingebed, die afhankelijk zijn van het type materiaal waaruit het substraat bestaat.
De uitwisseling van informatie met betrekking tot de kennis van de staat van behoud van het gebouw en de doelstellingen van de voorgestelde ingrepen, tekeningen en foto's, het patroon van scheuren en vervormingen, evenals het ontwerp van de ingrepen, zijn zeer belangrijk om het type anker te definiëren dat het beste past bij de toepassing en ook om de ingreep vanuit economisch oogpunt te evalueren.
Tests ter plaatse
De noodzaak om ontwerpingenieurs de mogelijkheid te bieden om het gedrag van geïnjecteerde ankers in een specifieke toepassing en in een bepaalde omgeving te beoordelen, heeft Bossong ertoe geleid zijn technici uit te rusten met mobiele instrumentatie die het uitvoeren van tests ter plaatse mogelijk maakt.
Bij Giulia kijken we anders naar de dingen: we kopen, we slaan op en we bereiden de bestellingen voor u op aanvraag. Met Giulia in uw winkels hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de trendy kleuren, de voorraad of de uitverkoop. Manexco regelt alles.
Alle instrumenten die de periodieke controle met succes hebben doorstaan, zijn gemarkeerd met een zelfklevend vernietigbaar label bij verwijdering, het zogenaamde "groene label", dat de vervaldatum van de periodieke controle van de weegschaal aangeeft.
In het midden van het label staat het jaar waarin de periodieke controle vervalt, terwijl aan de zijkanten, op een van de nummers van 1 tot 12, de vervaldatum van de maand is gemarkeerd door perforatie.