De heerlijke alternatieve voor koffie van bonen.
Guafee is een smakelijk en gezond alternatief voor koffie van bonen. Een mix van
Italiaanse granenkoffie en SINFO-Guarana.
De heerlijke alternatieve voor koffie van bonen.
Guafee is een smakelijk en gezond alternatief voor koffie van bonen. Een mix van
Italiaanse granenkoffie en SINFO-Guarana.
Guafee is snel en eenvoudig te bereiden.
Guafee kunt u ook bereiden als Latte Macchiato, Cafe au Lait, Espresso of als IJs-koffie.
Ingrediënten: 75% granenkoffie (gerst, mout, cichorei, rogge, vijg) 25% Guarana.
Alle ingrediënten zijn afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt.
Artikelnummer: 01103
Benaming: Bio-Guafee
Grootte: 250g
Levertijd: 48 uur
Babassu-olie wordt gewonnen uit de noten van de babassupalme. Deze komt uit Brazilië, de belangrijkste teeltgebieden bevinden zich in Zuid-Amerika. De palm behoort tot de familie van de Arecaceae en groeit zeer langzaam. Pas na 10 jaar draagt hij de eerste vruchten, kan tot 200 jaar oud worden en bereikt een hoogte van 30 meter. De vruchten lijken op een kokosnoot, zijn 10 tot 12 cm lang en bevatten 3 - 5 zaden met ongeveer 60-70% olie. De olie is onder 22°C vast en wordt daarom ook wel babassuwas of babassuvet genoemd. Het heeft een hoog gehalte aan laurinezuur en zorgt voor een zacht huidgevoel. Bij huidcontact smelt het.
Gebruik:
Farmacie:
* Verlicht huidklachten
Voedsel:
* Onderdeel van snoep en gebak
* Productie van margarine
Cosmetica:
* Huidbescherming
* Productie van crèmes en shampoos
* Verlicht huidklachten
CAS:911078-92-1
EINECS:293-376-2
Kleur: witachtig tot geel
Geur: nootachtig
INCI: Orbignya Oleifera Seed Oil
Opslag: koel, droog, lichtbeschermd, in gesloten verpakkingen bewaren
Goudbruin van uiterlijk en romig-zacht met een kruidige ondertoon in de smaak, zo genieten wij het liefst van karamel.
Karamelsiroop behoort tot de top 5 van siropen en is daarmee een MUST voor elke koffiezaak. Het benadrukt het aroma van koffie en harmoniseert perfect met opgeschuimde melk. Ook uitstekend geschikt voor lichte en donkere frappés of als smaakmaker op een fijne crêpe.