Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Lomo embuchado" of "Caña de lomo", vervaardigd door een rijpings- en droogproces van meer dan 45 dagen. Formaat: doos 200g, zak 5kg
Mengsel van additieven en hulpstoffen, voor charcuteriegebruik, voor de vervaardiging van vleeswaren die zijn gefermenteerd, hetzij gedroogd (zelfs met een rijpingsperiode van minder dan 30 dagen) of verhit behandeld. Te gebruiken als aanvulling in recepten die zout en specerijen toevoegen. In andere gevallen moet worden gecontroleerd of de som van de additieven de wettelijk toegestane maximumhoeveelheden voor de geproduceerde worst niet overschrijdt. Formaat: doos 6kg
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het thermisch behandelde vleesproduct genaamd "Morcilla". Formaat: 5 kg zak