Producten voor skosten (3)

Pizzaoven - TORINO

Pizzaoven - TORINO

OVEN - TORINO BESCHIKBARE VERSIES: • STATISCHE OVEN TORINO STATISCHE OVEN We hebben deze statische oven ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten die een beperkte ruimte hebben voor het koken van pizza's en op zoek zijn naar een compacte oplossing tegen een redelijke prijs. Dit type oven biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en heeft een kookvloer en isolatie die minder dik zijn dan traditionele ovens. Een zeer veelzijdig product dankzij de verschillende beschikbare diameters. Dit maakt het bijzonder geschikt voor installatie in elk type onderneming, zoals bars of omgevingen van gemiddelde grootte die de cateringopties willen diversifiëren die ze hun klanten aanbieden. ENKEL BESCHIKBAAR OP AANVRAAG MET DRAAITAFEL • ONZE STEEN Gemaakt van een duurzame dubbel gevibraerde vuurvaste steen, uniek voor onze ovens, is het bakoppervlak in staat om bij zeer hoge temperaturen te presteren. • GEEN VERLIES VAN HITTE Geïsoleerd als geen ander, zijn Malagutti ovens aan de buitenkant koel aanvoelend, terwijl ze een hoge kooktemperatuur aan de binnenkant behouden. • STATISCHE OF DRAAIENDE BASIS Kies voor een traditionele statische bakoppervlak of het gemak van een draaiend bakoppervlak. • CONTROLES Mechanische of elektronische ingangen bieden nauwkeurige temperatuurregeling en rotatie-instellingen.
Tekno Stoomlintreiniger

Tekno Stoomlintreiniger

{"fully integrated systems are available to be installed in the production line":"volledig geïntegreerde systemen zijn beschikbaar voor installatie in de productielijn","dry steam technology":"droogstoomtechnologie","fast cleaning":"snelle reiniging","reduction of chemical disinfectants with the use of":"verlaging van chemische desinfectiemiddelen met het gebruik van","reduction of cleaning costs":"verlaging van schoonmaakkosten","speed of change of production on the line":"snelheid van verandering van productie op de lijn","reduction of waste water":"verlaging van afvalwater","cleaning in a dry environment":"reiniging in een droge omgeving","portable equipment for different applications cleaning":"draagbare apparatuur voor verschillende reinigingsapplicaties","the best cleaning unit for belts on the market":"de beste reinigingseenheid voor banden op de markt","The belt cleaner has been specially designed as an accessory for cleaning synthetic conveyor belts. The jet of steam passes through the mesh and eliminates any deposits or encrustations, guaranteeing perfect sterilization. In flat belts the action of steam, combined with a powerful suction, leave the belt perfectly clean and dry.":"De bandreiniger is speciaal ontworpen als accessoire voor het reinigen van synthetische transportbanden. De stoomstraal gaat door het gaas en verwijdert alle afzettingen of aanslag, wat zorgt voor perfecte sterilisatie. Bij vlakke banden zorgt de werking van de stoom, gecombineerd met een krachtige zuiging, ervoor dat de band perfect schoon en droog is."}
Pizzaoven MILANO - 1 Deurs Rotatieoven

Pizzaoven MILANO - 1 Deurs Rotatieoven

Deze oven is uitstekend voor restaurants die een solide oven nodig hebben die een zeer goede warmteopbrengst behoudt met een minimaal verbruik, maar die een grote hoeveelheid pizza's kan bakken met eenvoud in gebruik. De 1-deurs draaioven is compacter en lichter, maar dankzij het nauwkeurige ontwerp is langdurig gebruik mogelijk tegen zeer lage operationele kosten. Hij heeft een enkele deur om het verbruik te verminderen. De draaiende plaat is opgebouwd uit 3 lagen van verschillende materialen: 2 thermische isolatielagen en de bakplaat met een dikte van 12 cm. Het vaste onderste deel bestaat uit 2 lagen isolatiemateriaal van elk 10 cm dik. De kwaliteit van de materialen, dikte en isolatie veranderen niet per paneel. Mogelijkheid van een dubbele boven- en onderbrander. Met dezelfde externe afmetingen kan de klant kiezen uit 3 afmetingen van de bakplaat: Ø 125 cm, Ø 135 cm of Ø 145 cm. Als de keuze een puur houtgestookte oven is, raden we aan dat de bakplaat Ø 125 cm is, aangezien er meer ruimte is voor houtblokken. Als de keuze gas of een gecombineerde (hout & gas) brander is, raden we aan dat de bakplaat Ø 135 cm is, aangezien er meer ruimte is voor pizza's. Als de keuze daarentegen een puur gasgestookte oven is, raden we aan dat de bakplaat Ø 145 cm of Ø 115 cm is voor kleine restaurants of voor degenen die ruimteproblemen hebben.
Vergelijkbare zoekopdrachten