Voldoen de eigenschappen van de afzonderlijke isolatieplaten niet aan een optimale trillingsisolatie, dan biedt het stapelen van isolatieplaten een extra aanpassing aan de probleemstelling. Door 2 tot 4 isolatieplaten te stapelen tot plaatsets wordt de verticale eigenfrequentie verlaagd, waardoor bij passieve isolatie een effectieve trillingsisolatie wordt bereikt.
Diepvriesproducten voorgebakken, 82g
Ingrediënten: Tarwemeel, plantaardige vetten en oliën ongehard (palmvet (duurzaam), raapzaadolie), water, eieren, ui VS 8%, zetmeel, magere melkpoeder, kaas, sojameel, smaakversterker (E621), keukenzout, bindmiddelen (E466), suiker, gist, specerijen. Chüechli direct uit de diepvries op de bakplaat leggen. In de koude oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat gluten, melk, eieren, soja.