Ronde roestvrijstalen gietstukken – CrNi wordt geproduceerd in een smeltproces en vervolgens omgevormd tot ronde korreldeeltjes met behulp van de verstuivingsmethode.
Wat zijn cacaonibs?
Cacaonibs komen van de cacaoboon. De vrucht groeit direct op de stam. Cacaobonen worden geteeld in landen rond de evenaar. Cacao wordt gebruikt om chocolade te maken. Cacaonibs zijn niet te vergelijken met chocolade. Cacaonibs zijn iets droger van smaak en eigenlijk zijn het kleine stukjes rauwe en pure cacao.
Zijn cacaonibs gezond?
Cacaonibs zijn zeker gezond omdat ze niet bewerkt zijn. Cacaonibs zijn rijk aan antioxidanten die bijdragen aan een gezond hart en bloedvaten. Vanwege het hoge gehalte aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, ijzer, calcium, magnesium, B-vitaminen en vitamine C en E, kan dit product terecht een superfood worden genoemd. Rauwe, biologische cacaonibs zijn vrij van toegevoegde pesticiden, suiker en vet. Rauwe cacao bevat mineralen en sporenelementen zoals koper, zink, mangaan, magnesium en chroom.
Hoe gebruik je cacaonibs?
De rauwe cacaonibs zijn gemakkelijk te verwerken in smoothies, koffie, desserts, yo…
Palmzucker: De suikersap wordt gewonnen uit de bloemen van de palmen. De Arenga-palm wordt zeer gewaardeerd vanwege de hoge kwaliteit van zijn suikersap. Verwerking: De palmen worden verbouwd door een coöperatie waaraan verschillende boeren zijn aangesloten. De palmen worden gekweekt in een gebied dat in het verleden is afgebrand en nu door de herplanting van palmen is omgevormd tot een moderne duurzame suikerproductie. De siroop wordt in een ingewikkeld proces omgezet in Arenga-suiker. Deze suiker wordt geleverd door de Masarang-stichting. Bovendien bieden de landschappelijk aangelegde plantages een nieuwe leefomgeving voor bedreigde soorten. Palmzucker lijkt op bruine suiker, maar bevat veel meer mineralen, zoals magnesium en kalium. De structuur van palmzucker lijkt op die van zachte suiker en is daarom zeer geschikt voor het bakken. Palmzucker heeft een karamelachtige smaak en is ideaal voor het zoeten van gerechten en dranken.
De koperdraadschroot die wij aanbieden, wordt veel gebruikt in de industrie voor het smelten en het vervaardigen van nieuwe koperen producten.
Uitstekende kwaliteit, corrosiebestendigheid en zuiverheid zijn enkele van de belangrijkste eigenschappen van ons koperdraadschroot.
Wij bieden kopermillberry draadschroot aan in verschillende maten en hoeveelheden om te voldoen aan de diverse eisen van kopers.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Geschiedenis en Oorsprong
Cacao (Theobroma) werd voor het eerst geoogst door de Olmeken in Mexico al rond 1000 v.Chr. In die tijd werd het voornamelijk gebruikt voor versterkende dranken. In de loop der jaren namen de Maya's en de Azteken dit gebruik over in hun culturen. Cacao werd onderdeel van ceremoniële rituelen en cacaobonen waren een betaalmiddel. In de 16e eeuw brachten de Spanjaarden cacao naar Europa.
In het midden van de 17e eeuw werd het een populaire drank. Cacaobomen werden via kolonies van verschillende Europese landen naar Azië en West-Afrika gebracht, omdat er een toenemende vraag naar chocolade in Europa was.
De cacaoboon is de grondstof die wordt gebruikt bij de productie van chocolade. Deze cacaobonen komen uit de tropische klimaten van Zuid-Amerika (Ecuador). De Theobroma cacao-boom is heilig voor de Maya's en Azteken. De cacaobonen van de boom worden met de hand geoogst en de rauwe bonen worden vervolgens gereinigd in natuurlijk water en geselecteerd op de beste kwaliteit. Dit proces zorgt ervoor dat de voeding...
artikel
waarde
Type
Bladder
Bron
Vee
Kleur
geelachtig
Ingrediënten
Vee
Certificering
ander
Verpakking
bulkverpakking
Oorsprongsland
Duitsland
Merknaam
galsteen
Modelnummer
Cow Ox Galsteen
Beschrijving: Himalaya roze zoutblokken. Ingrediënten: 100% Himalaya zout - kristalzout. Gebruik: Himalaya roze zoutblokken zijn geschikt voor menselijke consumptie of als decoratie in bijvoorbeeld een zoutkamer of zoutgrot.