Producten voor ruw koper te koop (2)

Rauwe Biologische Cacaonibs

Rauwe Biologische Cacaonibs

Wat zijn cacaonibs? Cacaonibs komen van de cacaoboon. De vrucht groeit direct op de stam. Cacaobonen worden geteeld in landen rond de evenaar. Cacao wordt gebruikt om chocolade te maken. Cacaonibs zijn niet te vergelijken met chocolade. Cacaonibs zijn iets droger van smaak en eigenlijk zijn het kleine stukjes rauwe en pure cacao. Zijn cacaonibs gezond? Cacaonibs zijn zeker gezond omdat ze niet bewerkt zijn. Cacaonibs zijn rijk aan antioxidanten die bijdragen aan een gezond hart en bloedvaten. Vanwege het hoge gehalte aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, ijzer, calcium, magnesium, B-vitaminen en vitamine C en E, kan dit product terecht een superfood worden genoemd. Rauwe, biologische cacaonibs zijn vrij van toegevoegde pesticiden, suiker en vet. Rauwe cacao bevat mineralen en sporenelementen zoals koper, zink, mangaan, magnesium en chroom. Hoe gebruik je cacaonibs? De rauwe cacaonibs zijn gemakkelijk te verwerken in smoothies, koffie, desserts, yo…
Biologische Palm Suiker - Biologische Palm Suiker Kopen? | Groothandel | VehGroshop | Private Label

Biologische Palm Suiker - Biologische Palm Suiker Kopen? | Groothandel | VehGroshop | Private Label

Palmzucker: De suikersap wordt gewonnen uit de bloemen van de palmen. De Arenga-palm wordt zeer gewaardeerd vanwege de hoge kwaliteit van zijn suikersap. Verwerking: De palmen worden verbouwd door een coöperatie waaraan verschillende boeren zijn aangesloten. De palmen worden gekweekt in een gebied dat in het verleden is afgebrand en nu door de herplanting van palmen is omgevormd tot een moderne duurzame suikerproductie. De siroop wordt in een ingewikkeld proces omgezet in Arenga-suiker. Deze suiker wordt geleverd door de Masarang-stichting. Bovendien bieden de landschappelijk aangelegde plantages een nieuwe leefomgeving voor bedreigde soorten. Palmzucker lijkt op bruine suiker, maar bevat veel meer mineralen, zoals magnesium en kalium. De structuur van palmzucker lijkt op die van zachte suiker en is daarom zeer geschikt voor het bakken. Palmzucker heeft een karamelachtige smaak en is ideaal voor het zoeten van gerechten en dranken.