Producten voor ruw koper te koop (5)

Himalaya Kristalzout in Roze Stukken - Groothandel, Import, Private Label Himalaya Kristalzout Stukken | Vehgroshop

Himalaya Kristalzout in Roze Stukken - Groothandel, Import, Private Label Himalaya Kristalzout Stukken | Vehgroshop

Beschrijving: Himalaya roze zoutblokken. Ingrediënten: 100% Himalaya zout - kristalzout. Gebruik: Himalaya roze zoutblokken zijn geschikt voor menselijke consumptie of als decoratie in bijvoorbeeld een zoutkamer of zoutgrot.
Wortelpellets - Gemaakt van Gedroogde Wortelen

Wortelpellets - Gemaakt van Gedroogde Wortelen

Wortelpulp voor de aanvulling van pluimveevoer, paardenvoer, hondenvoer en knaagdierenvoer.
Os galsteen

Os galsteen

artikel waarde Type Bladder Bron Vee Kleur geelachtig Ingrediënten Vee Certificering ander Verpakking bulkverpakking Oorsprongsland Duitsland Merknaam galsteen Modelnummer Cow Ox Galsteen
Rauwe Biologische Cacaonibs

Rauwe Biologische Cacaonibs

Wat zijn cacaonibs? Cacaonibs komen van de cacaoboon. De vrucht groeit direct op de stam. Cacaobonen worden geteeld in landen rond de evenaar. Cacao wordt gebruikt om chocolade te maken. Cacaonibs zijn niet te vergelijken met chocolade. Cacaonibs zijn iets droger van smaak en eigenlijk zijn het kleine stukjes rauwe en pure cacao. Zijn cacaonibs gezond? Cacaonibs zijn zeker gezond omdat ze niet bewerkt zijn. Cacaonibs zijn rijk aan antioxidanten die bijdragen aan een gezond hart en bloedvaten. Vanwege het hoge gehalte aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, ijzer, calcium, magnesium, B-vitaminen en vitamine C en E, kan dit product terecht een superfood worden genoemd. Rauwe, biologische cacaonibs zijn vrij van toegevoegde pesticiden, suiker en vet. Rauwe cacao bevat mineralen en sporenelementen zoals koper, zink, mangaan, magnesium en chroom. Hoe gebruik je cacaonibs? De rauwe cacaonibs zijn gemakkelijk te verwerken in smoothies, koffie, desserts, yo…
Cacaopasta Wavers RAW Biologisch

Cacaopasta Wavers RAW Biologisch

Geschiedenis en Oorsprong Cacao (Theobroma) werd voor het eerst geoogst door de Olmeken in Mexico al rond 1000 v.Chr. In die tijd werd het voornamelijk gebruikt voor versterkende dranken. In de loop der jaren namen de Maya's en de Azteken dit gebruik over in hun culturen. Cacao werd onderdeel van ceremoniële rituelen en cacaobonen waren een betaalmiddel. In de 16e eeuw brachten de Spanjaarden cacao naar Europa. In het midden van de 17e eeuw werd het een populaire drank. Cacaobomen werden via kolonies van verschillende Europese landen naar Azië en West-Afrika gebracht, omdat er een toenemende vraag naar chocolade in Europa was. De cacaoboon is de grondstof die wordt gebruikt bij de productie van chocolade. Deze cacaobonen komen uit de tropische klimaten van Zuid-Amerika (Ecuador). De Theobroma cacao-boom is heilig voor de Maya's en Azteken. De cacaobonen van de boom worden met de hand geoogst en de rauwe bonen worden vervolgens gereinigd in natuurlijk water en geselecteerd op de beste kwaliteit. Dit proces zorgt ervoor dat de voeding...