...Geroosterde cashewnoten langzaam in donkere chocolade, roze peper en zeezout
- Geroosterde cashewnoten langzaam gedompeld in een laag eerlijke Belgische donkere chocolade, met roze peper en zeezout! Hemels!
- Bron van eiwitten & Bron van vezels
- Tot 50% minder suiker in vergelijking met andere merken!
- Houdbaarheid van minstens 10 maanden
Als Fréderic van The Nutty Farmer een notenliefhebber is, is hij ook een beetje "loco in the coco". Voor hem is het leven een groot avontuur dat "voluit" moet worden geleefd! Hij houdt van nieuwe ervaringen en schrikt voor geen enkele uitdaging terug.
Beschrijving: Himalaya roze zoutblokken. Ingrediënten: 100% Himalaya zout - kristalzout. Gebruik: Himalaya roze zoutblokken zijn geschikt voor menselijke consumptie of als decoratie in bijvoorbeeld een zoutkamer of zoutgrot.
Geroosterde cashewnoten langzaam in donkere chocolade, roze peper en zeezout
- Geroosterde cashewnoten langzaam gedompeld in een laag eerlijke Belgische donkere chocolade, met roze peper en zeezout! Hemels!
- Bron van eiwitten & Bron van vezels
- Tot 50% minder suiker in vergelijking met andere merken!
- Houdbaarheid van minstens 10 maanden
Als Fréderic van The Nutty Farmer een notenliefhebber is, is hij ook een beetje "loco in the coco". Voor hem is het leven een groot avontuur dat "voluit" moet worden geleefd! Hij houdt van nieuwe ervaringen en schrikt voor geen enkele uitdaging terug.
Suiker is een zoetstof die smaak en textuur toevoegt aan een breed scala aan voedingsmiddelen en dranken. Bij EG Export en Import bieden we suiker van hoge kwaliteit, rechtstreeks afkomstig uit de rijke suikerrietvelden van Brazilië. Onze suiker staat bekend om zijn zuiverheid en consistentie, waardoor het een voorkeurskeuze is voor zowel industrieel als consumentengebruik. Of je nu een taart bakt of je koffie zoet, onze suiker zorgt er elke keer voor dat je de perfecte zoetheid krijgt.
We zijn toegewijd aan duurzaamheid en innovatie in onze suikerproductieprocessen. Onze producten worden wereldwijd vertrouwd door industrieën en consumenten vanwege hun ongeëvenaarde kwaliteit. Met een verscheidenheid aan verpakkingsopties beschikbaar, kun je degene kiezen die het beste bij je behoeften past. Ervaar de zoetheid en uitmuntendheid van EG's suikerproducten en til je culinaire creaties naar nieuwe hoogten.
Guarkernmeel wordt gewonnen uit het endosperm van de guarpflant, Cyamopsis tetragonolobus.
Deze behoort tot de familie van de peulvruchten. De zogenaamde bushboon wordt vooral in India en Pakistan van juli tot december verbouwd. Kwaliteit, beschikbaarheid en prijzen zijn echter sterk afhankelijk van de moesson in deze periode. Rajasthan, Gujarat en Haryana behoren tot de belangrijkste teeltgebieden. De droge guarbonen worden gedorst om de guarkernen (seeds) uit de boon te winnen. Met een volgende stap wordt uit de kern door scheiding van schil en kiem het hydrocolloïd Guar (Split) geproduceerd.
Ik kan PET
Gewicht suiker 100 gram.
Mogelijk gebruik: slagroom, yoghurt, meringues, macarons, marshmallows, lolly's, ijsblokjes, waterijs....
Samenstelling: ongezuiverde Franse bietsuiker, natuurlijke aroma's van bubblegum-aardbeien, natuurlijke kleurstof roze (E162)
Er kunnen sporen van ei, melk, mosterd, pinda's, weekdieren en schaaldieren, vissen, sesamzaad en soja aanwezig zijn.
Referentie:SUCRE0023A
Oorspronkelijk uit de Camargue, is het Sel du Diable aangekomen bij de zoutproducenten van het Île de Ré en is het hernoemd naar Sel Fou. Sindsdien heeft de bekendheid zich verspreid tot het Witte Land, waar de zoutboeren het hebben omarmd. Het geeft een krachtige boost aan uw grillgerechten en zorgt voor een mooie koperen kleur en een sterke smaak aan uw geroosterde kippen.
SKU:SGDD250
De traditionele combinatie van selderijzaad en zeezout wordt gebruikt in tomatensap of een Bloody Mary, maar het heeft veel meer te bieden. Het kan je salades op smaak brengen (de onmisbare zout voor Caesar-salade!), je soepen, vis of waarom niet maïs (?). Het helpt de hoeveelheid zout te verminderen, omdat selderij al natrium bevat.
Roze peper is geen echte peper zoals zwarte, witte of groene peper. De roze peperkorrels, ook wel roze peperbessen genoemd, zijn bessen van de Peruaanse (Braziliaanse) peperboom. Deze boom behoort tot de familie van de sumak en de cashewnoot. Je vindt hem in Brazilië, Paraguay, Argentinië en in Californië, Florida, Texas en Arizona. De smaak van roze peper lijkt op die van zwarte peper, maar met een fruitige nasmaak en hij is niet zo sterk en pittig als de "echte" peperkorrels. Roze peper geeft een unieke smaak aan kazen, gevogelte en vis. Vanwege het aroma
Verpakking: 125g, 250g en in bulk
{"Storage":"Bewaren op een koele, droge plaats en direct zonlicht vermijden","Packing":"25kg / Zak","Crude Ash":"Ruwe As 18% Max","Moisture":"Vocht 10% Max","Purity":"Vismeelvoeders","Crude Fat":"Ruw Vet 10% Max","Shelf Life":"12 maanden","Appearance":"Gele poeder, unieke aroma van vismeel","Salt and Sand":"Zout en Zand 5% Max"}
Kwaliteitsnorm
Ruw eiwit 50% min,
As 30% max,
Vocht 10% max,
As 32% max,
Vet 12% max,
Verpakking
Volgens de wensen van de klant, Exportstandaard 50 kg of 25 kg per geweven zak of grotere zak (we kunnen de zak bedrukken volgens uw ontwerp).
Ruw vet: 10% max
Ruwe as: 18% max
Vocht: 10% max
Zout en zand: 5% max
Verpakking: 25 kg / Zak
Onze biologische xylitol is een biologische zoetstof op plantaardige basis die dezelfde pure zoetheid biedt als suiker. Xylitol is een kleurloze of witte kristallijne vaste stof die oplosbaar is in water. Het kan worden geclassificeerd als polyol en suiker-alcohol, in het bijzonder als alditol.
Oorsprong Himalaya kristalzout
Dit kristalzout komt uit het zoutgebied in Pakistan. Het zoutgebied behoort geologisch, maar niet geografisch, tot het Himalaya-massief. Himalaya kristalzout is een natuurlijk tafelzout dat ongeveer 250 miljoen jaar oud is. Zout zonder chemische toevoegingen en fluxen dat op dezelfde manier wordt gewonnen als honderden jaren geleden.
Himalaya kristalzout is meer dan 250 miljoen jaar geleden gevormd tijdens het verdwijnen van de oorspronkelijke oceaan. Het wordt met de hand geoogst op de Tibetaanse hoogvlakten. Zout uit de Himalaya werd vroeger "zout van de koning" genoemd omdat het zeer hoogwaardige zout alleen aan de lokale aristocratie werd verkocht. De roze kleur komt van de mineralen die het zout heeft opgenomen, zoals natriumchloride, magnesium en calcium.
Dit Himalaya zout is fijn kristalzout dat ongeraffineerd is en nog steeds alle goede eigenschappen heeft die zout bezit. De meeste zouten die op de markt beschikbaar zijn, zijn verwerkt, wat heeft geleid tot het verlies van...
Beschrijving: Het Dode Zeezout is van de allerbeste kwaliteit en 100% puur natuur. Zonder kunstmatige toevoegingen en met een vochtgehalte van maximaal 2%. De geologische en klimatologische omstandigheden zijn bij dit zout vrijwel uniek. De Dode Zee ligt in een kom ongeveer 400 meter onder zeeniveau. Er heersen temperaturen van 40°C, er valt nauwelijks neerslag en de lucht is helder en absoluut vrij van verontreinigingen. Aanbevelingen voor gebruik: Dode Zeezout is geschikt voor veelzijdig gebruik in de keuken. Bijzonderheid: 100% puur natuur, handmatig opnieuw gereinigd! Smaak: Zeer intense smaak Gerechten: Geschikt voor alle vis-, vlees- en groentegerechten. Overigens: Dode Zeezout kan ook uitstekend als badzout worden gebruikt! Wij wensen u een heerlijke ontspanning!
"Herkomst en winning
Dit natuurzuivere tafelzout wordt geproduceerd aan de kusten van de Middellandse Zee. De zoutziederijen bevinden zich in grote natuurparken of natuurreservaten, weg van industrie en grote steden. Het zeewater wordt via eeuwenoude kanalen, gekanaliseerd naar de zoutmoerassen.
Wind en zon verhogen geleidelijk de zout concentratie. Het zout begint te kristalliseren en zinkt naar de bodem van de zoutziederij. Vervolgens wordt het zout geoogst met speciaal gereedschap. Na de winning wordt het zout gedroogd en gezeefd in verschillende korrelgroottes.
Het Middellands zeezout is een zuiver natuurlijk product, vrij van chemicaliën en additieven. Vandaag de dag vindt de zoutwinning nog steeds plaats volgens de eeuwenoude tradities in mediterrane zoutmoerassen. De wingebieden zijn toevluchtsoorden voor dieren en vormen een belangrijke habitat voor vele bedreigde vogel- en plantensoorten. Hier levert commercialisering van de winning van zeezouten nu …"
"Geschiedenis
De Dode Zee is het diepste meer ter wereld. Het ligt tussen Israël en Jordanië en wordt begrensd door de Jordaanvallei in het noorden en de Wadi Araba in het zuiden. Het meer ligt in een vallei op 429 meter onder de zeespiegel, waardoor de kust van de Dode Zee het laagste landgebied op aarde is. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 40 graden valt er vrijwel geen neerslag en de lucht is helder en vrij van smog en verontreinigende stoffen.
De Dode Zee wordt dood genoemd vanwege het hoge zoutgehalte, waardoor in het water levende organismen niet kunnen leven. Dit hoge zoutgehalte maakt baden in de Dode Zee een heilzame activiteit voor mensen met huidproblemen. Het zoute water heeft een therapeutische werking op de huid, het haar en de nagels. De Dode Zee blijft elk jaar zinken, er is steeds minder water in de Dode Zee. Er blijven grote gebieden over die bijna alleen nog maar zout zijn. Dit zout wordt vrijwel uitgesneden en vervolgens verhandeld als badz…"
"Herkomst en winning
Dit natuurzuivere tafelzout wordt geproduceerd aan de kusten van de Middellandse Zee. De zoutziederijen bevinden zich in grote natuurparken of natuurreservaten, weg van industrie en grote steden. Het zeewater wordt via eeuwenoude kanalen, gekanaliseerd naar de zoutmoerassen.
Wind en zon verhogen geleidelijk de zout concentratie. Het zout begint te kristalliseren en zinkt naar de bodem van de zoutziederij. Vervolgens wordt het zout geoogst met speciaal gereedschap. Na de winning wordt het zout gedroogd en gezeefd in verschillende korrelgroottes.
Het Middellands zeezout is een zuiver natuurlijk product, vrij van chemicaliën en additieven. Vandaag de dag vindt de zoutwinning nog steeds plaats volgens de eeuwenoude tradities in mediterrane zoutmoerassen. De wingebieden zijn toevluchtsoorden voor dieren en vormen een belangrijke habitat voor vele bedreigde vogel- en plantensoorten. Hier levert commercialisering van de winning van zeezouten nu …"
Herkomst en winning: Dit pure, natuurlijke zeezout wordt gewonnen aan de kusten van de Middellandse Zee. De zoutpannen bevinden zich in grote natuurparken of beschermde gebieden, ver weg van industrie en grote steden. Het zeewater wordt via eeuwenoude kanalen naar de zoutvelden geleid. Wind en zon laten de zoutconcentratie geleidelijk toenemen. Het zout begint te kristalliseren en zakt naar de bodem van de zoutpan. Vervolgens wordt het zout met speciale gereedschappen geoogst. Na de winning wordt het zout gedroogd en gezeefd in verschillende korrelgroottes. Het mediterrane zeezout is een puur natuurproduct, vrij van chemicaliën en additieven. Tot op de dag van vandaag gebeurt de zoutwinning volgens oude traditie in de zoutpannen van de Middellandse Zee. De winninggebieden zijn toevluchtsoorden voor dieren en vormen een belangrijke leefomgeving voor veel bedreigde vogel- en plantensoorten.