De Pecorino Affumicato is een gerijpte kaas, gemaakt van schapenmelk en natuurlijk gerookt met tarwehout. Deze kaas heeft een fijn gekruid smaakprofiel en een zachte textuur, waardoor hij perfect is om alleen te genieten of als onderdeel van een kaasplank. De gerookte pecorino is een ambachtelijk product, vervaardigd volgens traditionele methoden en met eerlijke ingrediënten. De ambachtelijke verwerking en de unieke smaak maken het een uitstekend product van de Italiaanse zuiveltraditie.
In de zorg om de kwaliteit van zijn producten te optimaliseren, heeft CORNIC-NOVAMER gekozen voor de integratie van kwaliteitscontrole, verpakking en opslag.
Deze richting heeft geleid tot: Een intern laboratorium: Bezetting 1 persoon (9400 controles uitgevoerd in 2020)
Een kwaliteitsdienst: Bezetting 3 personen
Een productieatelier van 800 m², uitgerust met moderne apparatuur, wat ons een jaarlijkse capaciteit van 8 miljoen UVC geeft.
Een koelopslag met een capaciteit van 1800 pallets.
CORNIC-NOVAMER is gecertificeerd volgens IFS Food en IFS Broker High level, maar ook ASC, MSC en BIO.