El Bonito del Norte wordt verhandeld in verschillende snits en presentaties, zoals in plakken, in stukken en, vooral, zijn buikstuk. De productie is beperkt, tijdens het seizoen van de kustvisserij, waardoor het verbruik nog waardevoller is. De bereiding en de behandeling zijn zeer zorgvuldig, zodat deze producten al hun kenmerken en eigenschappen behouden. Bovendien bevordert de rust en opslag van een jaar vóór de verkoop een optimaal consumptiemoment.
Heerlijke ansjovisfilets uit de Cantabrische Zee in olijfolie. Gemaakt volgens de traditionele methode, rijp, schoon en perfect op smaak.
Bij voorkeur te consumeren voor 1 jaar na de productiedatum. Semi-conserveerbaar, bewaren tussen +5ºC en +12ºC. Na opening de verpakking bedekken met olie en binnen 5 dagen consumeren. Personen met een visintolerantie wordt aangeraden om deze te vermijden.
Wij behandelen onze producten met zorg en respect, en dat zul je merken aan je tafel.
Ingrediënten: Ansjovisfilets, olijfolie en zout
Netto gewicht: 50 gr
Afgegoten gewicht: 28 gr
SKU: RR-50