Resveratrol is een van nature voorkomende polyfenol die is aangetroffen in meer dan 70 plantensoorten – in verschillende zaden en de schil van druiven, en zelfs in rode wijn en andere voedingsmiddelen. Wetenschappelijk onderzoek suggereert dat resveratrol gezondheidsvoordelen heeft.
Cat. Nr: NST-10-91
CAS: 501-36-0
Zuiverheid: 98% (HPLC)
Moleculaire formule: C14H12O3
Moleculair gewicht: 436,41
Polydatin (Piceid) is een natuurlijke verbinding in de klasse van stilbenoïde glucosiden. Het is een afgeleide van het algemeen bekende Resveratrol en kan worden geïsoleerd uit verschillende bronnen in de natuur, zoals druiven, pinda's en hopbellen, maar ook uit de schors van Sitka-spar Picea sitchensis en Reynoutria japonica.
Polydatin, vergelijkbaar met resveratrol, staat bekend om zijn vermogen om de lever te beschermen. Het kan oxidatieve stress verminderen, ontgifting bevorderen en enzymen activeren voor verbeterde
Cat. Nr:NST-10-35
CAS:65914-17-2
Zuiverheid:98% (HPLC)
Moleculaire formule:C20H22O8
Moleculair gewicht:390,38