Professionele statische koelvitrine, speciaal voor het tentoonstellen van vis in filets in sushibars.
De vitrine maakt gebruik van R600a gas, ecologisch en energiezuinig.
Het circuit is uitgerust met 2 verdampers, één in contact met het werkblad en één bovenaan voor een valkoeling, om de filets van onderen en van boven te koelen.
De thermometer heeft een display aan de achterkant van de vitrine, dicht bij het bedieningspaneel, met een aan/uit-knop, temperatuurregeling en aan/uit voor de led-verlichting.
In de verpakking zijn 5 roestvrijstalen bakken inbegrepen.
12 maanden garantie
CE-certificering en digitale conformiteit van de Europese Gemeenschap EPREL
Sorbetto al Limone e Zenzero in zakken van 1 kg
Het Sorbetto al Limone e Zenzero is een halffabrikaat voor de slushmachine, ideaal voor de horeca en zeer gewaardeerd als nagerecht.
Verdunning in de slushmachine: één zak product + 3 L water en de opbrengst van het product, eenmaal gemonteerd in de slushmachine, is ongeveer 6 L.
Er kan een alcoholische component worden toegevoegd (maximaal ongeveer 200 ml).
Alle sorbets kunnen worden gebruikt voor de bereiding van IJS:
Met een ijsmachine (-25°): 1 zak (1 kg) + 2 L volle melk + 1 L water.
Met een nieuwe generatie slushmachine (-12°): 1 zak (1 kg) + 2 L volle melk + 1 L water.
Het is mogelijk om een romiger product te verkrijgen door een deel van het water te vervangen door volle houdbare melk. We herinneren u eraan dat in het geval van bereiding met melk, de slushmachine altijd minimaal in de conserveringsmodus (frigobibita) moet blijven staan om verzuring te voorkomen.
www.officinegastronomiche.it