Producten voor quinoa leveranciers (8)

Biologische Quinoa Vlokken

Biologische Quinoa Vlokken

Geschiedenis en Oorsprong van Quinoa Quinoa (Chenopodium quinoa) is inheems in Zuid-Amerika en wordt al 6000 jaar als hoofdvoedselgewas verbouwd. Quinoa werd al door de Inca's als veldproduct gebruikt. De plant kan groeien onder koude, voedingsarme en droge omstandigheden. De groeiperiode is ongeveer 5-6 maanden. Door middel van kruising zijn er quinoa variëteiten ontstaan die kunnen groeien onder Europese en Noord-Amerikaanse omstandigheden. In de eerste helft van april wordt de quinoa in Europa gezaaid en de oogst vindt plaats vanaf half september. Productieproces Quinoa Vlokjes Na de oogst wordt de quinoa eerst schoongemaakt. Vervolgens wordt de quinoa gewassen om de saponine te verwijderen. Daarna wordt het gedroogd en worden de beste stukken met de hand geselecteerd. Deze stukken worden geweekt om de quinoa te platten. Na het drogen wordt de quinoa gezeefd en vervolgens verwerkt tot quinoa vlokken. Gezonde eigenschappen van Quinoa Vlokjes <Quinoa vlokken zijn rijk aan vitamines B2, E, ijzer, koper en magnesium. Quino…
Quinoa en andere pseudogranen

Quinoa en andere pseudogranen

Biologisch en conventioneel, veilige toeleveringsketen inclusief ons eigen kantoor in Bolivia Papieren zakken: opgeblazen
Biologische Komijn

Biologische Komijn

Biologische komijn, heel en gemalen.
Quinoa en andere pseudogranen

Quinoa en andere pseudogranen

Biologisch en conventioneel, veilige toeleveringsketen inclusief ons eigen kantoor in Bolivia Papieren zakken: Meel
Quinoa en andere pseudogranen

Quinoa en andere pseudogranen

Biologisch en conventioneel, veilige toeleveringsketen inclusief ons eigen kantoor in Bolivia Papieren zakken: Graan
Hele Koriander Laag in Zaden BIO - Hele Koriander BIO Kopen? | Groothandel | VehGroshop | Bulk

Hele Koriander Laag in Zaden BIO - Hele Koriander BIO Kopen? | Groothandel | VehGroshop | Bulk

Koriander (Coriandrum sativum): Koriander Hele zaadjes BIO van VehGro. Koriander staat in Nederland ook bekend als Ketoembar. Het is een populair kruid in de Indiase, Aziatische, Latijns-Amerikaanse en Noord-Afrikaanse keuken. De smaak van verse koriander is omstreden. Waarschijnlijk bepalen uw genen of u tot de korianderliefhebbers of -haters behoort. Korianderbladeren worden echter door bijna iedereen gehaat, terwijl de smaak van korianderzaadjes geliefd is! En dat is maar goed ook, want koriander zit vol vitamines en mineralen! Bewaar op een droge en donkere plaats en vermijd directe zonneschijn.
Hele Biologische Hennepzaad - Hele Biologische Hennepzaad

Hele Biologische Hennepzaad - Hele Biologische Hennepzaad

Herkunft van hennep: De hennepzaad (sativa) komt oorspronkelijk uit Centraal-Azië, maar is inmiddels verspreid over Europa, China en de rest van de wereld. Hennep kan in bijna elk ecosysteem ter wereld worden verbouwd, waardoor het mogelijk is om hennep wereldwijd te telen. Samen met bamboe is hennep een van de snelst groeiende planten op aarde. Het was ook een van de eerste planten waarvan verwerkbare vezels werden gesponnen. Selectieproces voor hennepzaad: Direct na de oogst worden de hennepzaadjes geselecteerd en gereinigd om ongewenste delen te verwijderen. Na dit proces worden de zaden in luchtgedroogde drogers gedroogd. Zo wordt ervoor gezorgd dat er hele hennepzaadjes overblijven die verpakt kunnen worden. Gezondheidsvoordelen van hennepzaad: Hennepzaad kan rauw worden gegeten en bevat dan de noodzakelijke eigenschappen voor een gezonde voeding. Hennepzaad bevat omega-3- en omega-6-vetzuren.
Lijnzaad Gebroken Biologisch - Lijnzaad Gebroken Biologisch

Lijnzaad Gebroken Biologisch - Lijnzaad Gebroken Biologisch

"Biologisch gebroken Lijnzaad Lijnzaad is het zaad van de vlasplant. Om deze reden wordt lijnzaad ook wel vlaszaad genoemd. Het wordt gebruikt als grondstof voor lijnzaadolie dat met behulp van een oliemolen uit het zaad wordt geperst. Lijnzaad heeft een nootachtige smaak en zit vol met voedingsstoffen waaronder veel vezels (27,3 g / 100g). Heel of gebroken lijnzaad? Lijnzaad is te verkrijgen als hele zaden en als gebroken zaden. De hele lijnzaad zaden worden niet goed verteerd door het lichaam. Daarom wordt aangeraden om gebroken lijnzaad te gebruiken zodat alle stoffen uit lijnzaad ook daadwerkelijk opgenomen worden. Gebroken lijnzaad is heerlijk door bijvoorbeeld smoothies, yoghurts, salades of door baksels."
Vergelijkbare zoekopdrachten