Onze knapperige cracklings verdienen hun naam - vers en krokant.
Ze worden zorgvuldig gesmolten uit het beste rugvet. Puur en natuurlijk.
Recepten:
Huisgemaakte crackling dumplings
Gebacken crackling dumplings
Crackling gebakjes
Gemaakt met natuurlijke ingrediënten van lokale leveranciers in Griekenland. - Onze bagels hebben een netto gewicht van 120g. - Mini bagels hebben een netto gewicht van 60g. Alle Leo's bagels zijn veganistisch, behalve 3 smaken: - Cranberry met Witte Chocolade. - Cheddar Kaas Jalapeño. - Blauwe Bes Witte Chocolade.
De gourmet sandwich is de ideale keuze voor het serveren van sandwiches. Met een gouden, krokante en bloemige korst is het een brood met een zachte textuur bij de hap. We kunnen zachte nuances in de smaak vinden, wat het een brood maakt dat met elk voedsel te combineren is.
REF:P117A
EAN-13:8436017104363
EAN-14:18436017104360
VOORGEGAARD GEWICHT (G):135 g
GEWICHT NA BAKKEN:110 g
LENGTE (CM):27 cm
BREEDTE (CM):6,5 cm
ONTPORREN:20 min. | KAMERTEMPERATUUR
BAKKEN:16 min. | 200ºC
AFMETINGEN:598x264x371
EENHEDEN:60 Eenheden/Doos | 30 Dozen/Pallet
ENERGIEWAARDE (KCAL/KJ):1137 / 272
EIWITTEN (G):8,30
Koolhydraten (G):56,25
Suikers (G):1,25
Vetten (G):0,91
Vezels (G):2,73
Zout (G):1,25
Gemaakt met natuurlijke ingrediënten van lokale leveranciers in Griekenland. - Onze bagels hebben een netto gewicht van 120g. - Mini bagels hebben een netto gewicht van 60g. Alle Leo's bagels zijn veganistisch, behalve 3 smaken: - Cranberry met Witte Chocolade. - Cheddar Kaas Jalapeño. - Blauwe Bes Witte Chocolade.
Diepvriesproducten voorgebakken, 82g
Ingrediënten: Tarwemeel, plantaardige vetten en oliën ongehard (palmvet (duurzaam), raapzaadolie), water, eieren, ui VS 8%, zetmeel, magere melkpoeder, kaas, sojameel, smaakversterker (E621), keukenzout, bindmiddelen (E466), suiker, gist, specerijen. Chüechli direct uit de diepvries op de bakplaat leggen. In de koude oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat gluten, melk, eieren, soja.
Voedselkwaliteit N2O is een stikstofoxide dat, zoals je kunt raden, wordt gebruikt in de voedingsindustrie en dus de vereiste kwaliteit voor deze sector heeft. In feite is deze vorm van stikstofoxide gezuiverd en heeft het een zuiverheidsgraad van 99,7%.
Voedselkwaliteit stikstofoxide (N2O) wordt onder andere gebruikt in slagroomspuiten. Dit gas kan worden verkocht in slagroompatronen en worden geplaatst in de slagroomspuit, of via de ook wel bekende slagroomcartridges. Stikstofoxide (N2O) kan zich mengen met de vetstoffen die in de slagroomspuit worden gebracht om een schuim, een crème of slagroom te vormen. Naast dit voordeel is er ook het voordeel van stikstofoxide (N2O) in de voedingsindustrie dat stikstofoxide antibacteriële eigenschappen heeft. Hierdoor blijft de slagroom tot 10 dagen goed in de koelkast.
Uienpoeder wordt gebruikt als een soort
kruiden. De geconcentreerde aromatische korrels worden
verkregen uit gedroogde uien. Deze stof is
gemaakt van gemalen gedroogde uien, meestal van de
uienbollen. Door de dehydratie heeft het product
een langere houdbaarheid. Er wordt gezegd dat
gedroogde uien bacteriële besmetting helpen voorkomen
en het risico op verschillende bacteriële en
schimmelinfecties helpen verminderen.
Uienpoeder is perfect om verschillende
gerechten te verfijnen, evenals kruidenmengsels,
marinades, dressings en sauzen. Uienpoeder kan
de traditionele uiensmaak in uw voedsel en
dranken vervangen. Geen tranen! Gegarandeerd.
Verpakking: 250g, 500g en in bulk
Krijg je gesneden groene bonen van ongeëvenaarde kwaliteit, klaar om gestoomd en perfect gekookt te worden in enkele minuten.
Bewaar bevroren onder -18° C
Verpakkingssoorten
400
gram
1
kilo
2,5
kilo
10
kilo
Soorten
Gesneden
Hele
N2O in levensmiddelenkwaliteit is een distikstofmonoxide dat, zoals u zich kunt voorstellen, wordt gebruikt in de voedingsindustrie en daarom ook de juiste kwaliteit daarvoor heeft. Deze vorm van distikstofmonoxide is gereinigd en heeft een zuiverheidsgraad van 99,7 %.
Distikstofmonoxide (N2O) in levensmiddelenkwaliteit wordt onder andere gebruikt in slagroomcapsules. Dit gas kan in slagroomcapsules worden verkocht en in de slagroomsyphon worden ingebracht, of via de eveneens bekende slagroompatronen. Het distikstofmonoxide (N2O) mengt goed met de vetachtige stoffen die in de slagroomsyphon worden gedaan om een mousse, crème of slagroom te maken. Naast dit voordeel heeft distikstofmonoxide (N2O) in de voedingsindustrie ook het voordeel dat het antibacteriële eigenschappen bezit. Hierdoor blijft de slagroom in de koelkast tot 10 dagen houdbaar.
Wasabi mix is een mengsel dat de doordringende, pittige hitte van wasabi vastlegt, ideaal voor sushi, snacks en om een kick toe te voegen aan sauzen en dressings.
De ciabatta van 300 g is een van de meest iconische broden bij OKIN. Het is een brood met een sterk rustiek karakter, met een krokante korst en een uitgesproken grijze kleur. Gekocht in een steenoven en met een lange rijstijd, is het een zeer gehydrateerd brood dat de hele dag goed blijft. Dankzij de zuurdesem heeft het een zeer intense smaak. Het heeft een luchtige, crèmekleurige kruim met een grote elasticiteit. Ideaal om in plakken te snijden voor het ontbijt, omdat het ook een goede aanwezigheid aan tafel, bij het buffet, enz. garandeert.
REF:C101C
EAN-13:8436017106046
EAN-14:18436017106043
VOORGEKOELD GEWICHT (G):360 g
GEWICHT NA BAKKEN:315 g
LENGTE (CM):37 cm
BREEDTE (CM):9 cm
ONTPORREN:20 min. | KAMERTEMPERATUUR
BAKKEN:20 min. | 200ºC
AFMETINGEN:598x398x309
EENHEDEN:30 Eenheden/Doos | 24 Dozen/Pallet
ENERGIEWAARDE (KCAL/KJ):1106 / 264
EIWITTEN (G):8,30
Koolhydraten (G):53,30
Suikers (G):1,02
Vetten (G):1,14
Voedingsvezels (G):3,86
Zout (G):1,25