Rijping en Nuances in een Robijnrode Wijn met Paarse Tinten. De Aroma's van Rode Vruchten zoals Aardbei, Framboos en Kers Domineren, met Noten van Viooltjes. De Fruitige en Kruidige Smaken Samensmelten in een Frisse en Verleidelijk Afsluiting.
1618 ºC Serveertemperatuur
LEEFDTIJD VAN DE WIJNGAARD: Tussen 25-30 jaar
BEREIDING: Gefermenteerd en verfijnd in betonnen vaten
DRAUFWIJN: Syrah
Vers, Fruitig en Minerale
De Tropische Aroma's komen sterk naar voren. De aanzet in de mond is zijdezacht, met smaken van verse ananas en citrus, met een minerale ondertoon.
11 ºC Serveertemperatuur
LEEFTIJD VAN DE WIJNSTOKKEN: Tussen 40-60 jaar
BEREIDING: Gefermenteerd en gerijpt in betonnen vaten
Druivensoort: Macabeo
Vino Vibrante De Manchuela
In de neus is het pure druif, met de nadruk op de aroma's van natuurlijke aardbei, braam en pruim. In de mond is het zoet, met een vleugje verse aardbei en een kruidige afdronk die aanhoudt op het gehemelte, wat resulteert in een lange en smakelijke wijn.
1618 ºC Temperatuur van serveren
LEEFTIJD VAN DE WIJNSTOKKEN: Tussen 30-50 jaar
BEREIDING: Gefermenteerd en verfijnd in betonnen vaten
DRAUVARIËTEIT: Bobal
Rosado Origineel En Verrassend
Aantrekkelijke En Levendige Kleur. Aroma's Van Zure Aardbei Met Minerale Noten. In De Mond Is Het Romig En Levendig, Met Noten Van Rode Vruchten Zoals Aardbei En Framboos Die Eindigen In Een Frisse Finale.
11 ºC Serveertemperatuur
LEEFDTIJD VAN DE WIJNSTOKKEN: Tussen 30-50 jaar
BEREIDING: Gefermenteerd en verfijnd in betonnen vaten
Druivensoort: Bobal