De spiritueux: Wat kunnen we nog zeggen over deze geweldige Japanse Single Malt die nog niet is gezegd?! Yoichi is een kleine wonder van harmonie met een perfect gebalanceerd profiel, verrijkt met een lichte en fijne asachtige turf. De textuur is vol, soepel en aroma's van citrus, specerijen (vanille, nootmuskaat, kruidnagel, peper) en gedroogd fruit (hazelnoot) vermengen zich subtiel met zoute tonen die onmiddellijk de wens oproepen om opnieuw te proeven. Een zeer klassieke whisky die elke whiskyliefhebber absoluut moet kennen!
Het huis: Geboren in 1894 in een familie van sakeproducenten, wordt Masataka Taketsuru vandaag de dag beschouwd als de vader van de Japanse whisky. Na een opleiding als chemicus wordt hij in 1918 aangenomen door de firma Settsu Shuzo, die hem naar Schotland stuurt voor zijn opleiding. Masataka raakt gepassioneerd door whisky en besluit zijn leven eraan te wijden.
Type: Whisky Single Malt
Inhoud: 70cl
Alcoholpercentage: 45%
Het is de zon die aan tafel komt voor uw ontbijt dankzij deze jam, die is bereid met de beste geselecteerde ananasvariëteiten vanwege hun smaakkwaliteiten en rechtstreeks van kleine producenten komt.
Het is een traditionele ambachtelijke productie, exclusief gemaakt voor Seneafood.
Bevat 30% minder suiker dan een klassieke jam.
Jam gemaakt met 60% verse vruchten.
Dominante smaak: Licht pittig met een vleugje gember.
Textuur: Glad jam.
Proefadvies: Op brood, gebak, yoghurt of kwark, patisserie.
Ingrediënten: Ananas 40%, suiker 40%, gember 20%.