Ananasconfituur met speculaaskruiden 240g
Onze confituren worden ambachtelijk vervaardigd in onze werkplaats in Faverolles-sur-Cher in Loiret-Cher.
En onze vruchten worden telkens lokaal ingekocht wanneer dat mogelijk is. De aardbeien komen uit Sologne. We gaan de bosbessen plukken in Soing in Sologne. Dan, eind augustus en begin september, komen de appels en peren uit Montprès-Chambord. Ten slotte de pruimen en rabarber uit Saint Aignan sur Cher.
Zodra de vruchten in de werkplaats aankomen, bereiden we ze voor om hun versheid zo goed mogelijk te behouden. We beginnen in april-mei met de aardbeien, daarna de rabarber, dan de abrikozen (die komen van het bedrijf Brunet in Roussillon), daarna de vroege peren uit Trévoux en de appel Reine des reinettes, omdat we graag met de seizoenen werken. In de winter hebben we alle tijd om citroen-, sinaasappel- en mandarijnenmarmelade te maken. Dan is het tijd voor de ananas in januari.
Netto gewicht: 240g
Verpakking: glazen pot
Beschikbaarheid: afhankelijk van beschikbare voorraad