Producten voor pellipskrabdek (22)

Kreeften - Gekookt en gepeld

Kreeften - Gekookt en gepeld

IQF Gekookte gepelde rivierkreeften
Ambachtelijke oesterproductie

Ambachtelijke oesterproductie

Al onze oesters worden verfijnd in 'claire', deze in de klei gegraven bassins, die tijdens hoge getijden met zeewater worden gevoed.
Hele Sint-Jacobsschelpen

Hele Sint-Jacobsschelpen

Premium sint-jakobsschelpen, zorgvuldig geselecteerd op grootte, versheid en smaak.
Atlantische Schol

Atlantische Schol

IQF, geheel geschild, verschillende kwaliteiten, 20% glazuur
Canarische Slak - Helix Cepaea - Canarische Slak - Helix Cepaea

Canarische Slak - Helix Cepaea - Canarische Slak - Helix Cepaea

Onze Caracol Canário - Helix Cepaea variëteit is wit, geborduurd, stevig en vlezig. Niet afkomstig van intensieve teelt, worden ze verzameld in hun natuurlijke habitat en geselecteerd en gecertificeerd om kwaliteit en versheid te waarborgen. We bewaren ze op een gecontroleerde temperatuur om hun houdbaarheid te behouden. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke, gedroogde, schone en gezuiverde slakken, klaar om te eten Het hele jaar door beschikbaar. Verpakt in netzakken van 1 en 5 kg. Gepalletiseerde verzending en gekoeld transport in Italië en Europa Minimale bestelling van 800 kg.
Octopus Badglijbaan + Mallen - Octopus Badglijbaan

Octopus Badglijbaan + Mallen - Octopus Badglijbaan

stan:nowyfaktura:Ik stel een BTW-factuur op materiaal:plasticheld:geenmerk:MalPlayhoogte product (cm):22diepte product (cm):7breedte product (cm):30leeftijd kind:12 m +dominante kleur:multicolor certificaten, beoordelingen, attesten:CE, EN 71geslacht: Artikelnummer:BK6617080017 Productgrootte (cm):0.00 × 0.00 × 0.00 Aantal/CTN:100 STUKS VOL.:0 CBM Opmerking:- Verpakking (STUKS):Kleurdoos Kartongrootte (cm):0.00 × 0.00 × 0.00 G.W./N.W.(kg):0/ 0
Y 93 pellet - Houten pellets

Y 93 pellet - Houten pellets

Alle soorten pallets, inclusief deksels en poten van naald- en loofhout.
Batterde Kabeljauw Hapjes

Batterde Kabeljauw Hapjes

De bereiding van stokvis vereist een zorgvuldige selectie van de beste delen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Met dit recept hebben wij aan alle complexere stappen gedacht, zodat u alleen nog de bereiding van deze lekkernij en het genot van het proeven ervan hoeft te doen.
Zeevruchtenverpakkingen

Zeevruchtenverpakkingen

Verpakkingen voor zeevruchten
Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen
Reuzensquid strips – frituurmaat

Reuzensquid strips – frituurmaat

IQF • Blancheren
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Pangafilets

Pangafilets

IQF / IWP
Roodbaars steak

Roodbaars steak

Roodbaars steak
Sint-jakobsschelpen - Met koraal

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

IQF
Rauwe halve kreeft

Rauwe halve kreeft

IQF
Hele uitgeweide rode snapper

Hele uitgeweide rode snapper

Hele uitgeweide rode snapper
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Inktvisbuizen U5 en 8/12

Inktvisbuizen U5 en 8/12

Inktvisbuizen U5 en 8/12
Gekookte gepelde garnalen – Ontdarmd of niet ontdarmd

Gekookte gepelde garnalen – Ontdarmd of niet ontdarmd

IQF • CPND / CPUD
Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen
Rauwe garnalen gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd

Rauwe garnalen gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd

Rauwe garnalen gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd