Geniet samen van deze heerlijke Rougail met Montbéliard-worstjes en de L’Oiseau-peper van Réunion. Geïnspireerd door de beste brouwerijen, is dit recept vrij van kleurstoffen, kunstmatige aroma's en conserveermiddelen.
Onze calisson de Provence wordt gekookt in een ketel met traditionele methoden.
Je vindt alle smaken van amandelen, gekonfijte meloen en gekonfijte sinaasappelschil in deze ovale delicatesse met puntige uiteinden, waarvan de vorm zijn originaliteit geeft.
Perfect voor elke gelegenheid!
Weet je wat de oorsprong van de Calisson de Provence is?
Calisson is een van de 13 Provençaalse kerstgerechten. Het is het beste bekend als het embleem van de stad Aix-en-Provence.
Er zijn verschillende legendes rondom de Calisson, maar de bekendste dateert uit de 15e eeuw met koning René d'Anjou, de laatste graaf van Provence. Men zegt dat hij een banketbakker vroeg om een zoetigheid voor zijn vrouw, Jeanne de Laval, te maken. Toen ze voor het eerst glimlachte, zei een van haar verwanten: Di calin soun ("Dit zijn knuffels"). De calisson was geboren.
Op aanvraag
Terrine van kwartel met mirabellen.
Te serveren goed koud, op een sneetje brood.
Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van warmte en vocht.
Na opening: in de koelkast bewaren en binnen 3 dagen consumeren.
Set van handgemaakte ketting en oorbellen van groene glas- en acrylparels ~
Kleine chique, elegante en delicate set, perfect om voor jezelf te dragen of als cadeau te geven :)
De oorbellen zijn gemonteerd op een 18k vergulde montuur, hypoallergeen en worden geleverd met een klein sluiting
De verzending vindt dezelfde dag als de bestelling plaats en via een Colissimo-tracking!
Al mijn creaties worden met de hand gemaakt in mijn atelier :)
Aarzel niet om contact met me op te nemen voor alle gepersonaliseerde verzoeken!