Producten voor oxaalzuur (2)

Tereftaalzuur

Tereftaalzuur

mp 300 °C dichtheid 1,51 g/cm3 stoomdruk <0,01 mm Hg (20 °C) Fp 260°C opslagtemp. 0-6°C Merck 14,9162 BRN 1909333 Stabiliteit: Stabiel. Ontvlambaar. Onverenigbaar met sterke oxiderende middelen. CAS DataBase Referentie 100-21-0 (CAS DataBase Referentie)
Anhydrous citroenzuur

Anhydrous citroenzuur

USP24/BP98/E330 Citroenzuurpoeder, Anhydraat Citroenzuur, Monohydraat Citroenzuur Citroenzuur wordt voornamelijk gebruikt als smaakstof, conserveermiddel en antiklontermiddel in de voedings- en drankenindustrie. Citroenzuur kan ook worden gebruikt als antioxidant, weekmaker en detergent in de chemische, cosmetische en detergentindustrie. Als voedseladditief is Anhydraat Citroenzuur een essentieel ingrediënt in onze voedselvoorziening. Als toonaangevende leverancier van voedseladditieven en voedselingrediënten in Turkije, kunnen wij u voorzien van hoogwaardig Anhydraat Citroenzuur.