Caprylhydroxamzuur, een ideaal organisch zuur, heeft uitstekende antibacteriële activiteit bij neutrale pH en kan worden gebruikt in een formule zonder chemische conserveermiddelen. Caprylhydroxamzuur is een organisch zuur dat de niet-ioniserende toestand gedurende het hele proces van zuur naar neutraal behoudt, een optimaal antibacterieel organisch zuur. Met het hoge chelatie-effect kan het de actieve elementen die nodig zijn voor schimmels remmen en de omgeving beperken die nodig is voor microbiële groei. Caprylhydroxamzuur is compatibel met de meeste grondstoffen, niet beïnvloed door oppervlakte-actieve stoffen, eiwitten of andere grondstoffen in het systeem, en kan worden gecombineerd met alcohol, glycol en andere conserveermiddelen. Het kan bij normale temperatuur worden toegevoegd onder hoge temperatuurcondities en wordt veel gebruikt in gel, essence, emulsie, crème, shampoo, douche en andere huidverzorgings- en haarverzorgingsproducten.
CAS. Nr: 7377-03-9
Synoniemen: Octanohydroxamzuur, N-Hydroxyl Octanamide
Toepassing: Cosmetisch conserveermiddel
Oligo Hyaluronzuur is een HA-moleculair fragment met een relatieve moleculaire massa van minder dan 10.000Da (10KDa), dat is ontwikkeld en geproduceerd door de eigen enzymen van het bedrijf en unieke enzymafbraaktechnologie, ook bekend als Gehydrolyseerd natriumhyaluronaat. Het product kan de epidermis en dermis doordringen en heeft biologische activiteiten zoals diepe hydratatie, het opruimen van vrije radicalen, het herstellen van beschadigde cellen, het verbeteren van de celactiviteit, het verzachten van gevoeligheid, ontstekingsremming en het reguleren van de huidimmuunfunctie.
CAS. Nr: 9004-61-9