Dankzij de nieuwe raammodellen kunt u genieten van zowel de veelzijdigheid om zich aan te passen aan elke architectonische stijl als een hoog niveau van veiligheid. Dankzij het geïntegreerde verstevigingssysteem en het Hightech RAU-FIPRO materiaal van het GENEO-profiel, biedt het de stabiliteit die uw huis nodig heeft.
Constructieve diepte 86 mm
Aantal kamers:
Slechts 6 kamers
Cercevea 6 kamers
Dichtingen
Glasondersteunende dichtingen 2
Afsluitdichtingen 2
Median seal 0
Versteviging
Het vereist geen versteviging
Maximale glasdikte 53 mm
Warmteoverdrachtscoëfficiënt Uw tot 0,61 (W/m²K)
Maximale geluidsisolatie Rw = 47 dB
Luchtdoorlatendheid Klasse 4
Waterdichtheid Klasse 9A
Windbestendigheid Klasse B5
Inbraakbeveiliging RC3
Verse eier tagliatelle zijn een lang pastaformaat dat wereldwijd bekend staat om zijn textuur, smaak en grootte. Het is synoniem met de Emilian keuken, zeer veelzijdig en kan in ontelbare bereidingen worden gebruikt. Het is ideaal met ragù (vleessaus), champignonsaus of truffelsaus, en is even heerlijk met eenvoudige tomatensauzen.
Losjes geïnspireerd door Nederlandse kroonluchters, combineert de Bilboquet-lijn de soberheid van de lijnen en de kracht van het materiaal met zijn lampenkappen van messing of massief zink. Het licht wordt voornamelijk naar beneden verspreid voor een warme en gezellige sfeer. Spelen met patina's stelt je in staat om het te associëren met een klassieke en elegante of resoluut hedendaagse omgeving.
Deze kroonluchter wordt geleverd met ketting en plafondkap.
Referentie: 5191/10
Afmetingen: H 60 cm
Dia 115 cm
Afmetingen exclusief ketting
Grondstoffen: Massief messing of massief messing en massief zink
Gemiddelde productietijd: van 6 weken, te bevestigen bij het bevestigen van de bestelling
Aantal lichten: 10
Lampen: E27
10X40 Watt
Normen: In overeenstemming met lokale elektrische vereisten (CE, VS of andere) - IP20
Klasse 1
Verse eier tagliatelle zijn een lang pastaformaat dat wereldwijd bekend staat om zijn textuur, smaak en grootte. Het is synoniem met de Emilian keuken, is zeer veelzijdig en kan in ontelbare bereidingen worden gebruikt. Het is ideaal met ragù (vleessaus), champignonsaus of truffelsaus, en is even heerlijk met eenvoudige tomatensauzen.