Historische Blik van Extra Vergine Italiaanse Olijfolie – een delicate olie van geselecteerde kwaliteitsolijven in ons historische blik.
Extra vergine olijfolie
Italiaanse olie – koud geëxtraheerd
Een extra vergine olijfolie die koud is verkregen uit olijven van fijne Italiaanse olijfgaarden en verpakt in ons historische, altijd elegante blik.
Productlabel
In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product.
Combinaties
Het is een zeer delicate olie die zeer geschikt is om rauwe groenten te begeleiden.
De Reuza Extra Virgin is ontstaan uit de vereniging van twee zeer gewaardeerde Italiaanse cultivars, met vrij verschillende effecten: de Biancolilla-olijf en de Taggiasca-olijf.
Extra vierge olijfolie
· 100% Italiaanse olie – koud geëxtraheerd
· Verkregen uit Biancolilla-olijf en Taggiasca-olijf
· Zoet en aromatisch, een uitstekende dressing voor salades en rauwkost,
Reuza is een hoogwaardig product: het combineert de aromatische tonen van de Biancolilla-olijf met de zoetheid van de Taggiasca-olijf.
Het resultaat is verrassend en zeer aangenaam.
De naam “Reuza”, Roos in het Ligurische dialect, verwijst naar een geurige olie, net als een bloem.
De olijven worden met de hand geoogst in de maanden november en december. De olie-extractie gebeurt met de grootste zorg, strikt koud.
code:REU .75
De Arzentu Extra Vergine Olijfolie is ontstaan uit de vereniging van twee zeer gewaardeerde Italiaanse cultivars: Oliva Peranzana en Oliva Taggiasca.
Extra Vergine Olijfolie
· 100% Italiaanse olie – koud geëxtraheerd
· Verkregen uit Peranzana-olijven en Taggiasca-olijven
· Uitstekend condiment voor de meest delicate gerechten
Arzentu is een zorgvuldig geselecteerd, zacht en geurend product dat de kenmerkende eigenschappen van de Taggiasca-olijf en de Peranzana-olijf combineert: beide cultivars produceren zeer fruitige oliën: de zeer zoete Taggiasco, de Peranzana Extra met iets meer uitgesproken pittige noten. De combinatie is zeer aangenaam.
De naam “Arzentu” Argento in het Ligurische dialect verwijst naar een nobel product, maar met een levendige noot, zowel in zijn naam als in zijn smaak.
De olijven worden met de hand geoogst in de maanden november en december. De olie-extractie gebeurt met de grootste zorg, strikt koud.
code:ARG .75