Het gekookte kwartelsei is een gourmetproduct dat klaar is voor consumptie, perfect voor hapjes, salades en gourmetgerechten. Dit product biedt een unieke culinaire ervaring, met een delicate smaak en een aantrekkelijke presentatie die elk menu verbetert. Dankzij het gebruikte kook- en pelproces behoudt het ei zijn uiterlijk, geur en smaak, wat een superieure kwaliteit in elke hap garandeert.
Beschikbaar in verpakkingen van 170 stuks, is het gekookte kwartelsei een ideale keuze voor chefs en koks die op zoek zijn naar exclusieve en hoogwaardige ingrediënten voor hun culinaire creaties. De veelzijdigheid en het gebruiksgemak maken het een essentieel onderdeel voor elk etablissement dat innovatieve en heerlijke gerechten aan zijn klanten wil aanbieden.
Het is een extra vierge olijfolie die polyfenolen bevat, en die 10 keer meer antioxidanten biedt dan conventionele extra vierge olijfolie. Onze olie is rechtstreeks verkregen uit olijven, via een mechanisch en koud extractieproces, zonder filtratie en met zorgvuldige natuurlijke decantatie om de hoogwaardige polyfenolen niet te beschadigen. Het wordt rechtstreeks verkregen uit de Arroniz variëteit op het exacte moment van rijpheid. Zonder de hoogste rijpheid te bereiken, worden alle aroma's en smaken in hun geheel behouden, en dit door middel van mechanische processen en koude extractie. Dankzij de Arroniz variëteit, zonder filtratie en door een zorgvuldig natuurlijk decantatieproces, helpen olijfolie-polyfenolen zoals hydroxytyrosol en oleuropeïne de incidentie van verschillende degeneratieve pathologieën te verminderen. Dit doet het door lipiden in het bloed te beschermen tegen oxidatieve stress. 159 mg/kg, Oleuropeïne 94,1 mg/kg, Tirosol 81,9 mg/kg, Oleocanthal 141 mg/kg. Rauwe consumptie.
Het zijn ambachtelijke bieren gemaakt van gerst die tussen onze olijfbomen is gekweekt, met mout, hop en olijfolie (gemaakt met het oplosbare deel in olijfolie).