Producten voor olie spray kook (5)

Geraffineerde zonnebloemolie

Geraffineerde zonnebloemolie

Beschrijving : De geraffineerde zonnebloemolie wordt verkregen door het extraheren van zonnebloemzaden, gevolgd door een raffinageproces. Deze raffinage maakt het mogelijk om onzuiverheden, wassen en vrije vetzuren te verwijderen, wat resulteert in een heldere olie, van lichtgele kleur, met een neutrale smaak en een bijna onbestaande geur. Deze neutraliteit maakt het een bijzonder veelzijdige olie, geschikt voor een verscheidenheid aan culinaire toepassingen. Oorsprong : Oekraïne. Verpakking : Glazen fles van 1L en 2L / Plastic fles van 1L, 2L en 5L. / Vaten van 5L, 10L, 25L / tank van 1000L.
Palmolie

Palmolie

Palmolie
Zonnebloemolie voor Frituren - Fles 1L, 5L, 10L, Bulk

Zonnebloemolie voor Frituren - Fles 1L, 5L, 10L, Bulk

Natuurlijk geraffineerde zonnebloemolie + E900. Verzending uit Oekraïne 5-14 werkdagen
Chufa-olie

Chufa-olie

Onze plantaardige olie van cyperus komt van de knollen van de plant (cyperus esculentus) uit Senegal, ook bekend als tijgernootolie. Het is rijk aan omega 9 en bevat natuurlijke antioxidanten, fosfor en kalium. Met een zachte, nootachtige smaak is het veelzijdig en kan het worden gebruikt in cosmetica, in de keuken en in de traditionele geneeskunde. De cosmetische voordelen: - Voedend en verzachtend, vooral voor droge en gedehydrateerde huid, het biedt elasticiteit. - Helpt de haargroei te vertragen bij gebruik voor en na ontharing. - De antioxidanten helpen veroudering te voorkomen en de huid te regenereren door te vechten tegen vrije radicalen. - Draagt bij aan het verminderen van huidontstekingen. - Helpt irritaties en jeuk van de huid te verlichten. Kleur: geel Geur: zoet Textuur: droog
Olijfolie - met Basilicum

Olijfolie - met Basilicum

Le Moulin Paschetta Henry biedt een breed scala aan hoogwaardige oliën. Sinds 1922 produceert en vervaardigt ons bedrijf olijfolie met aandacht voor duurzame landbouw en het behoud van traditionele technieken. De olijven worden handmatig geoogst met behulp van handmatige en pneumatische kammen om de kwaliteit van de olijven te behouden. Vervolgens malen we de vruchten met een eenvoudige mechanische techniek, zonder toevoeging van chemicaliën of temperatuurverandering. Aan het einde van deze bewerking verkrijgen we extra vierge olijfolie met een vrije zuurheid van minder dan 0,8%.