Uw producten verdienen de beste noten en zaden – onze nieuwe productietechnologie van Bühler is net zo divers als hun verwerkingsmogelijkheden. Van reinigen tot roosteren, stap voor stap, kunnen we onze klanten alle optimale processen aanbieden. Of het nu gaat om continue productie of flexibele batchwerking – een zorgvuldige behandeling van de noten en zaden heeft altijd onze hoogste prioriteit.
Kwaliteiten:
hele zaden (natuurlijk of geblancheerd)
9-11 mm
11-13 mm
13-15 mm
Typen:
Turkije: bijv. Levant, Akcakoca, Giresun
Italië: bijv. Ronde Romeinen, Ronde Sicilianen, Ronde Napolitanen
Verwerkingsgraden:
geknipt, geschaafd en / of geroosterd
Meel en pasta
Notenpasta's zijn een massa van zeer fijn gemalen geroosterde noten.
Onze hoogwaardige notenpasta's worden vaak gebruikt bij de productie van pralinévullingen, mousses of knapperige lagen in taarten en, in het bijzonder, bij de productie van ijs.