Producten voor nootmuskaat (4)

Nootmuskaat - Heel, Gemalen

Nootmuskaat - Heel, Gemalen

Nootmuskaat heeft een warme en kruidige smaak en zit boordevol voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen: B1, B6 en magnesium. Nootmuskaat wordt vaker gebruikt als specerij voor desserts, dranken en pittige oosterse gerechten dan als thee. Je kunt nootmuskaat gebruiken als aanvulling op koffie of thee, evenals om warmte toe te voegen aan dranken of maaltijden. Verpakking: Poeder – 250g, 500g en in bulk
Nootmuskaat - Heel, Gemalen

Nootmuskaat - Heel, Gemalen

Voordelen: nootmuskaat heeft een warme, kruidige smaak en is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen: B1, B6 en magnesium. Nootmuskaat wordt meer gebruikt als specerij voor zoetigheden, dranken en pittige en oosterse gerechten dan als thee. Verpakking: Poeder – 250g, 500g en los;
Lavendel

Lavendel

Voordelen: er wordt gezegd dat lavendel veel gunstige effecten heeft. Lavendel wordt vaak gebruikt tegen angst, stress en slapeloosheid. Het wordt ook gebruikt tegen depressie, dementie, pijn na een operatie en vele andere aandoeningen. Het kruid is zeer gewaardeerd voor schoonheidsbehandelingen en voor de huid en wordt vaak gebruikt in parfums en shampoos om de huid te helpen zuiveren. In voedsel en dranken wordt lavendel gebruikt als aromatische component. Toepassingen: lavendel wordt het meest gebruikt in aromatherapie en decoratie en kan ook worden gebruikt voor thee en koken. Verpakking: 250g en los
Moerbeibladeren

Moerbeibladeren

de moerbeibomen produceren bessen aromatisch gewaardeerd over de hele wereld en vaak beschouwd als superfoods vanwege de concentratie van vitamines, mineralen en krachtige plantaardige verbindingen. Toch is de vrucht niet het enige deel van de moerbeiboom dat gezondheidsvoordelen zou bieden. Al eeuwenlang zijn de bladeren gebruikt in de traditionele geneeskunde als een natuurlijke behandeling voor een verscheidenheid aan aandoeningen. Er wordt gezegd dat het positieve effecten heeft op de bloedsuikerspiegel en insuline. Bovendien wordt aangenomen dat het de risico's van atherosclerose vermindert door de oxidatie van cholesterol in de bloedvaten te verlagen. Daarnaast zou het helpen bij het voorkomen van diabetes door de opname van hoge hoeveelheden monosacchariden in de bloedbaan te beperken. Gebruik: de moerbeibladeren worden voornamelijk gebruikt voor thee. Voeg 1 theelepel per kop (250 ml) kokend water toe en dek af gedurende 3-5 minuten, afhankelijk van je smaak. Verpakking: 125g, 250g en los.