Toblerone is een populair Zwitsers chocolademerk dat bekend staat om zijn kenmerkende driehoekige vorm en unieke smaak. Het werd voor het eerst gemaakt in 1908 door Theodor Tobler en Emil Baumann in Bern, Zwitserland.
De naam "Toblerone" is een combinatie van de achternaam van de oprichter, Tobler, en het Italiaanse woord "torrent," wat nougat betekent. De chocoladereep bestaat uit melkchocolade met honing en amandelnougat, wat zorgt voor een rijke en decadente smaak.
De iconische driehoekige vorm vertegenwoordigt de Matterhorn in de Zwitserse Alpen, als eerbetoon aan zijn Zwitserse erfgoed. Toblerone is wereldwijd een geliefde traktatie geworden, die een heerlijke combinatie van romige chocolade en knapperige nougat biedt.
Geniet van ons assortiment van Zachte Nougats uit Montélimar, omhuld met smeltende pure chocolade en melkchocolade met sinaasappel. Al het lekkers van nougat gecombineerd met de zoetheid van chocolade. Een traktatie tijdens de feestdagen!
Referentie:133003
GEWICHT (in KG):0.400
Verpakking:8
BTW:20.0%
Referentie
9990000014781
Deze donkere chocoladepallets met 74% cacao zijn ideaal voor het maken van uw desserts. Deze krachtige donkere chocolade met minimaal 74% cacao is smaakvol en gemakkelijk te doseren en te wegen dankzij de presentatie in de vorm van pallets. Het is perfect voor het bereiden van uw desserts en taarten die een hoge chocolade-inhoud vereisen (smeltend, crème…)
Proefadvies
Chocolade voor het bakken.
Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht.
Ingrediënten
Suiker uit suikerriet*, cacaomassa*, cacaoboter*
*uit biologische landbouw
DONKER Chocolade
Perfect voor het maken van koekjes.
INGREDIËNTEN: 0
KAN SPOREN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK BEVATTEN. Bewaren op een koele, droge plaats, tussen 15 en 18 °C.
10% Caprylzuur (C8) afgeleid van kokosnoot, anders dan lange keten vetzuren, MCT's (middellange keten triglyceriden) omzeilen volledig het spijsverteringskanaal en gaan rechtstreeks naar de lever voor ketonproductie. Het wordt ook wel 'de glucose van de vetten' genoemd. Er zijn elf verschillende vetzuren in kokosnoot. Vier daarvan zijn MCT's: Caproïnezuur (C6), Caprylzuur (C8), Caprinezuur (C10) en Laurinezuur (C12). C12 is technisch gezien een MCT, maar het lichaam verwerkt het als een langketen vetzuur. Tijdens het vasten of het volgen van een vasten nabootsend dieet zoals een koolhydraatarm of ketogeen dieet, wordt het lichaam katabool (afbraak) en zal het van nature beginnen met het creëren van ketonlichamen in de lever. Er zijn 3 hoofdtypen ketonlichamen. Eerst maakt het lichaam Acetoacetaat (AcAc), vervolgens wordt dit omgezet in Betahydroxybutyraat (BHB) en wanneer er voldoende BHB is, zal de rest exploderen in Aceton, dat we uitademen of urineren.
Pure hazelnoten: Zeer rijk aan Vit E
Macadamia-olie: Rijk aan Omega 7 (Palmitoleïnezuur)
SKU: 5430002193014
waarvan Polyol: 11,2g
Energie: 441Kcal, 1846kJ
Totaal vet: 39,8g
waarvan Verzadigd vet: 20,4g
Koolhydraten: 17,4g
waarvan Suiker: 5g*
Eiwit: 11,9g
Zout: 0,0g
Vezels: 27,9g
Natuurlijke zoetstof combinatie: Thaumatin, Ribose en Erythritol
Als basis voor de verschillende chocolade worden fijne pure chocolade en smeltende Vegolade van rijstmelk gebruikt.
Deze twee soorten zijn volledig vrij van dierlijke producten. De smaak komt daarbij niet tekort en wordt verder verfijnd door onze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.
Individualisering op aanvraag mogelijk!
Productnaam: Wereldreis (24 stuks)
Afmetingen: 19,3 x 19,5 x 3,5 cm
Gewicht: 165 g
Inhoud: 24 chocoladetabletten van rijstmelk en pure chocolade bestrooid met veganistische ingrediënten.
Verwen uzelf met de hemelse smaak van Nutella-chocolade, waar dromen van heerlijke zoetheid werkelijkheid worden! Geniet van de fluweelachtige romigheid die u bij elke heerlijke hap zal verbazen. Deze verleidelijke spread is een symfonie van rijke, romige cacao, verrijkt met de fijnste geroosterde hazelnoten, die een ongeëvenaarde smaaksensatie creëert.
Dompel uzelf onder in een wereld van pure gelukzaligheid, terwijl de fluweelachtige chocolade uw zintuigen omhult en u in een moment van pure extase laat wegzinken. Nutella-chocolade onthult moeiteloos haar magie, maakt gewone momenten buitengewoon en transformeert elke gelegenheid in een feest van smaak en vreugde.
Onze chocoladecaramel wordt ambachtelijk gemaakt in onze werkplaats in het noorden van Frankrijk. Deze ultra-luxe versie is ontstaan uit de combinatie van onze smeerbare caramel en 55% pure chocolade. Altijd meer smaken met deze chocoladeversie!
Ingrediënten: Boter, Suiker, Room, Pure chocolade 55%
Directe leverancier van grote merken voor de grootdistributie, Chutyptm biedt Milka OREO 100 g aan voor de beste prijs op de markt. Ontdek al onze referenties op www.Chutyptm.com! Groothandelaankoop van Milka Choco Moo 120g en import PGC.
(Foto niet bindend)
geklopte boter met een ultra romige en smeltende mousse, de samenstelling is aangepast aan de huid van het gezicht. De chocolademousse zal u zowel qua textuur als samenstelling, de natuurlijke cacao geur of de kleur die uw teint zal verfraaien, verrassen.
Laat u betoveren door de combinatie van chocolade en de voordelen van CBD.
De aroma's van cacaobonen, gemengd met de zachtheid van de effecten van CBD, zorgen voor een onvergetelijk moment van ontspanning.
De cacao wordt zorgvuldig geselecteerd om de kwaliteit van de aroma's en een explosie van smaken bij elke proeverij te garanderen.
Cocoon vervaardigt zijn chocoladeplakken in een ambachtelijke chocoladefabriek in de regio Pays de la Loire.
Elke chocoladestuk bevat 10 mg CBD.
Ingrediënten: suiker, cacaoboter, melkpoeder, cacaobonen, zonnebloemlecithine, vanille, CBD-isolaat. Kan sporen van gluten en noten bevatten.
Gewicht: 90 gram
Onze ijs: PERfect!
Profiterend van onze essentie, de melk, hebben we heel recent een nieuw product aan ons aanbod toegevoegd: ijs.
Met de naam PERfect.
Van melk, 100% nationaal. En van kwaliteit!
Zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Romig. Met een zeer natuurlijke en aangename smaak.
Cod. NOC 01 200 gram
U/M Pz
Beschrijving
Schijf van Pure Pure Chocolade met 58%, Melkchocolade met 32% of Witte Chocolade met hele IGP Piemonte Hazelnoot.
Een fijne volle melk chocolade, verrijkt met waardevolle kokosbloesemsuiker, knapperige karamelcrisps en exclusief Inca zonzout uit de Peruaanse Andes. De twee tegengestelde smaakindrukken zoet en zout verenigen zich in hun gezamenlijke volle melk-jasje tot een complementair smaakvuurwerk.
Inhoud: 80g
- Kastanjepuree glazen pot 325g
- Kastanjepuree BIO glazen pot 325g
- Kastanjepuree AOP glazen pot 325g
Kastanjepuree kan puur worden gegeten
op toast, geroosterd brood of als dessert met
witte kaas, ijs, yoghurt, pannenkoeken, wafels.