Natriumacetaat is het natriumzout van azijnzuur en wordt verkregen door de reactie van azijnzuur met een natriumverbinding. Het is een kleurloos zout met een zwakke azijngeur, dat goed oplosbaar is in water maar slecht in alcohol. Wanneer een verzadigde natriumacetaatoplossing kristalliseert, komt er warmte vrij.
Gebruik:
Voedsel:
* Zuurregulator
* Conservatiemiddel
Cosmetica:
* Buffer
* Maskering van de basisgeur
Technisch:
* Productie van handwarmers
* Energieopslag
CAS (trihydraat): 6131-90-4
CAS (watervrij): 127-09-3
Opslag: koel, droog, lichtbeschermd, in gesloten verpakkingen bewaren
Voedseladditief: E262
Summenformule: C2H3NaO2
Onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten op de locatie Viersen vormen de basis voor onze concurrentiekracht als specialist in de aandrijftechniek en zijn daarom onmisbaar. Hier staan onze gekwalificeerde medewerkers elke technische uitdaging tegemoet. Om nieuwe innovatieve producten te ontwikkelen of klant specifieke eisen te realiseren, onderhoudt de Groschopp AG onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen met hooggekwalificeerde medewerkers. Deze flexibele en interdisciplinaire werkgroepen bestaan enerzijds uit specialisten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, anderzijds uit ontwerp, productie, productmanagement en verkoop.
Parametrische reconstructie op basis van de scangegevens I Basis voor de tekenafleiding I Volledige historie, bijvoorbeeld in Solidworks
Oppervlakte-terugkoppeling
De oppervlakte-terugkoppeling begint voor ons al bij het eerste gesprek met u, waarin we de uitgangssituatie, technische vereisten en functies, uw wensen, ideeën en doelen in kaart brengen. Op basis van deze informatie stellen we een vaste prijsopgave voor, waarmee u kunt rekenen. Bij de verwerking laten we alle gevraagde informatie samenkomen met onze knowhow uit de praktijk en theorie om een optimaal resultaat te behalen.