Producten voor nash boilies (11)

Precisiebollen

Precisiebollen

Het bedrijf MARTEAU & LEMARIÉ is gespecialiseerd in de productie van ballen voor industrieel gebruik – Presentatie Marteau & Lemarié is sinds 1922 gespecialiseerd in de productie van ballen en microballen voor gebruik in techniek en industrie. In de precisietechniek worden ballen gebruikt voor malen en polijsten. Daarnaast kunnen ze als onderdeel van industriële producten worden toegepast, bijvoorbeeld in kogellagers of als bedrijfsmiddel, bijvoorbeeld in balpolijstmachines. Het kan gaan om stalen ballen, kunststof precisiebollen of ballen van andere materialen. Ballen voor balpennen, pompen, ventielen, kogellagers, Ballen voor geleidingsrails, voor kogelomloopspindels, voor detectors, Ballen voor industriële of laboratoriumslijpmachines, drijvers, roll-ons, enz. We hebben een groot aantal verschillende diameters en standaardmaterialen op voorraad en kunnen uw bestellingen dan ook in de kortst mogelijke tijd leveren.
Jols

Jols

Jols
Export van palmnoten

Export van palmnoten

Onze palmkernelproducten voldoen aan compromisloze kwaliteitsnormen en bieden waarde voor verschillende toepassingen.
Vettenballen x 6

Vettenballen x 6

Vetten ballen x 6
Mace - Hele Specerijen

Mace - Hele Specerijen

We zijn dol op macis en het is onze kenmerkende specerij van Muziris geworden. Macis (mace in het Engels) is de rode omhulsel van de nootmuskaat, dus ze hebben een zeer vergelijkbare smaak. Echter, macis is veel delicater en verfijnder in de mond, het brengt tonen van dennen en zoetheid. We gebruiken het in kleine hoeveelheden, ofwel fijngehakt of om direct te infuseren in uw bereidingen. Oorsprong: Banda-eilanden, Indonesië Kwaliteit: bloemen, Special, Rood-Oranje
(Los) EM® Grijze Keramische Parels | Ongeveer 500G

(Los) EM® Grijze Keramische Parels | Ongeveer 500G

Grijze EM® keramische parels in bulk. Ongeveer 500G De grijze keramische parels zullen voornamelijk inwerken op kalkaanslag. Geschikt voor karaffen, flessen, drinkflessen, koffiezetapparaten en waterkokers. Details : - Gewicht : 1-2g / parel - Filtert tot 1,5L water - Gebruik 10 parels per liter water - Minimaal 10 jaar filtratie Fabricage : - Herkomst : Japan Kenmerken : - Vermindert kalkaanslag - Verwijdert de chloor smaak - Vitaliseert het water - Behoudt mineralen en sporenelementen - Verbetert de smaak van het water - 100% recyclebaar en composteerbaar Hoe gebruik je de keramische parels ? - Bij de eerste keer gebruik, laat de parels 10 minuten in kokend water weken - Laat de parels daarna minimaal 10 minuten in het te filteren water inwerken - Je water is gezuiverd ! 1% van onze omzet wordt gedoneerd aan onze partner NGO die zich inzet voor herbebossing in het Amazonegebied.
Planten gebaseerde straalmiddelen - Maïskolven en walnootschalen

Planten gebaseerde straalmiddelen - Maïskolven en walnootschalen

Planten-gebaseerde straalmiddelen - Maïshulzen en walnootschalen
NUGGETS AL AFDAL 1KG

NUGGETS AL AFDAL 1KG

NUGGETS AL AFDAL 1KG Verpakkingsconfiguratie: 5x1kg Palletconfiguratie: 120 verpakkingen/pallet Opslag: -18°C
Nugget Hop – Pellet

Nugget Hop – Pellet

"Humulus lupulus" uit het Latijn, is een klimplant die tot 10 meter kan klimmen en tot 30 cm per dag kan groeien! Het wordt verbouwd voor zijn kegels bedekt met lupuline die onze bieren bitterheid en aroma geven. Dus in 2020 zijn we begonnen met de teelt van 12 variëteiten, van bitter tot aromatisch, Engels, Duits of Amerikaans. Voor een lokaal bier heb je lokale (en biologische) hop nodig. En dat komt goed uit, want onze lokale brouwers wachtten hierop om hun recepten te verfijnen en hun producten een echte terroir-smaak te geven. In kegels of pellets, brouwer of liefhebber van kleine brouwsel met vrienden, je kunt een kijkje nemen in onze winkel of contact met ons opnemen voor meer informatie. VERPAKKING: 200g, 1kg, 5kg
Kleine schoongemaakte inktvissen - Cephalopodengamma

Kleine schoongemaakte inktvissen - Cephalopodengamma

Kleine inktvissen in peterseliecrème: Bereid een peterselie-knoflookmengsel (knoflook & peterselie). Ontdooi uw kleine inktvissen. Wij raden aan om uw inktvissen onder water te ontdooien net voor de bereiding. Bak uw inktvissen in een pan met olijfolie en voeg uw peterselie-knoflookmengsel toe om een gelijkmatige goudbruine kleur te krijgen. Breng op smaak naar wens. Voeg de verse room toe en laat 4 minuten op laag vuur sudderen. Serveer met witte rijst of gestoomde wortelen.
Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees

Gekookt mosselvlees