Het bedrijf MARTEAU & LEMARIÉ is gespecialiseerd in de productie van ballen voor industrieel gebruik – Presentatie
Marteau & Lemarié is sinds 1922 gespecialiseerd in de productie van ballen en microballen voor gebruik in techniek en industrie.
In de precisietechniek worden ballen gebruikt voor malen en polijsten.
Daarnaast kunnen ze als onderdeel van industriële producten worden toegepast, bijvoorbeeld in kogellagers of als bedrijfsmiddel, bijvoorbeeld in balpolijstmachines.
Het kan gaan om stalen ballen, kunststof precisiebollen of ballen van andere materialen.
Ballen voor balpennen, pompen, ventielen, kogellagers,
Ballen voor geleidingsrails, voor kogelomloopspindels, voor detectors,
Ballen voor industriële of laboratoriumslijpmachines, drijvers, roll-ons, enz.
We hebben een groot aantal verschillende diameters en standaardmaterialen op voorraad en kunnen uw bestellingen dan ook in de kortst mogelijke tijd leveren.
We zijn dol op macis en het is onze kenmerkende specerij van Muziris geworden. Macis (mace in het Engels) is de rode omhulsel van de nootmuskaat, dus ze hebben een zeer vergelijkbare smaak. Echter, macis is veel delicater en verfijnder in de mond, het brengt tonen van dennen en zoetheid. We gebruiken het in kleine hoeveelheden, ofwel fijngehakt of om direct te infuseren in uw bereidingen.
Oorsprong: Banda-eilanden, Indonesië
Kwaliteit: bloemen, Special, Rood-Oranje
Grijze EM® keramische parels in bulk. Ongeveer 500G
De grijze keramische parels zullen voornamelijk inwerken op kalkaanslag. Geschikt voor karaffen, flessen, drinkflessen, koffiezetapparaten en waterkokers.
Details :
- Gewicht : 1-2g / parel
- Filtert tot 1,5L water
- Gebruik 10 parels per liter water
- Minimaal 10 jaar filtratie
Fabricage :
- Herkomst : Japan
Kenmerken :
- Vermindert kalkaanslag
- Verwijdert de chloor smaak
- Vitaliseert het water
- Behoudt mineralen en sporenelementen
- Verbetert de smaak van het water
- 100% recyclebaar en composteerbaar
Hoe gebruik je de keramische parels ?
- Bij de eerste keer gebruik, laat de parels 10 minuten in kokend water weken
- Laat de parels daarna minimaal 10 minuten in het te filteren water inwerken
- Je water is gezuiverd !
1% van onze omzet wordt gedoneerd aan onze partner NGO die zich inzet voor herbebossing in het Amazonegebied.
"Humulus lupulus" uit het Latijn, is een klimplant die tot 10 meter kan klimmen en tot 30 cm per dag kan groeien! Het wordt verbouwd voor zijn kegels bedekt met lupuline die onze bieren bitterheid en aroma geven.
Dus in 2020 zijn we begonnen met de teelt van 12 variëteiten, van bitter tot aromatisch, Engels, Duits of Amerikaans.
Voor een lokaal bier heb je lokale (en biologische) hop nodig.
En dat komt goed uit, want onze lokale brouwers wachtten hierop om hun recepten te verfijnen en hun producten een echte terroir-smaak te geven.
In kegels of pellets, brouwer of liefhebber van kleine brouwsel met vrienden, je kunt een kijkje nemen in onze winkel of contact met ons opnemen voor meer informatie.
VERPAKKING: 200g, 1kg, 5kg
Kleine inktvissen in peterseliecrème: Bereid een peterselie-knoflookmengsel (knoflook & peterselie). Ontdooi uw kleine inktvissen.
Wij raden aan om uw inktvissen onder water te ontdooien net voor de bereiding. Bak uw inktvissen in een pan met olijfolie en voeg uw peterselie-knoflookmengsel toe om een gelijkmatige goudbruine kleur te krijgen. Breng op smaak naar wens. Voeg de verse room toe en laat 4 minuten op laag vuur sudderen. Serveer met witte rijst of gestoomde wortelen.