Aubergine, olijf, tomaat en paprika vormen deze mix om typiciteit te geven aan uw sauzen, vleesvullingen, gekookte vis, terrines en andere culinaire bereidingen.
Colin-Ingrediënten Ref:60159402
Hoofd ingrediënten: Tomaten, paprika's, olijf, aubergine
Insluitlijst: Tomaten, paprika's, olijf, aubergine
Hittestand: Nee
Indicatieve dosering: 2 tot 5 %
Kleur en visueel: Wit, rood, groen en zwart
Verpakking: Zak van 20 kg
Palletisering: Europese pallet van 500 kg
De bereiding van stokvis vereist een zorgvuldige selectie van de beste delen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Met dit recept hebben wij aan alle complexere stappen gedacht, zodat u alleen nog de bereiding van deze lekkernij en het genot van het proeven ervan hoeft te doen.
Bacalao is, onder de visproducten, een van de meest uitdagende, vooral vanwege de voorbereiding voor het koken: het is een vis die tijd, aandacht en veel geduld vereist. Met ons recept hoeft u aan niets te denken, u kunt genieten van een smakelijk, modern en verfijnd gerecht in slechts enkele minuten.