Producten voor mosselsoep (8)

Schelpen

Schelpen

Al onze oesters worden gerijpt in "claire", deze in klei gegraven bassins die tijdens de hoge getijden met zeewater worden gevuld.
Hele Sint-Jacobsschelpen

Hele Sint-Jacobsschelpen

Premium sint-jakobsschelpen, zorgvuldig geselecteerd op grootte, versheid en smaak.
Citroensorbet

Citroensorbet

Citroensorbet Cod:VSC001
Mediterrane mix

Mediterrane mix

Aubergine, olijf, tomaat en paprika vormen deze mix om typiciteit te geven aan uw sauzen, vleesvullingen, gekookte vis, terrines en andere culinaire bereidingen. Colin-Ingrediënten Ref:60159402 Hoofd ingrediënten: Tomaten, paprika's, olijf, aubergine Insluitlijst: Tomaten, paprika's, olijf, aubergine Hittestand: Nee Indicatieve dosering: 2 tot 5 % Kleur en visueel: Wit, rood, groen en zwart Verpakking: Zak van 20 kg Palletisering: Europese pallet van 500 kg
gedroogde paddenstoel

gedroogde paddenstoel

gedroogde champignon
Sint-jakobsschelpen

Sint-jakobsschelpen

Breedte 6,5 cm Hoogte 19,5 cm 130 g Set van 4 Zwart 2504N Wit 2504B Melk 2504L
Batterde Kabeljauw Hapjes

Batterde Kabeljauw Hapjes

De bereiding van stokvis vereist een zorgvuldige selectie van de beste delen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Met dit recept hebben wij aan alle complexere stappen gedacht, zodat u alleen nog de bereiding van deze lekkernij en het genot van het proeven ervan hoeft te doen.
Kabeljauwballen

Kabeljauwballen

Bacalao is, onder de visproducten, een van de meest uitdagende, vooral vanwege de voorbereiding voor het koken: het is een vis die tijd, aandacht en veel geduld vereist. Met ons recept hoeft u aan niets te denken, u kunt genieten van een smakelijk, modern en verfijnd gerecht in slechts enkele minuten.