Maïssemola is maïsgrits, variërend in grootte van 300 tot 800 micron (de grootte van semola). Dit product bevat geen gluten. Koudmaltechnologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden.
Gewicht: 450 g
Havermoutmeel is een goede keuze voor het bakken. De meest populaire gerechten zijn havermoutkoekjes en pannenkoeken. Voedingsdeskundigen geloven dat haver gezonder is dan andere granen. Wanneer havermoutmeel aan bakproducten wordt toegevoegd, worden ze luchtiger en kruimeliger, waardoor dit meel als vervanging voor tarwemeel kan dienen. Malen met stenen stelt ons in staat om de natuurlijke gebalanceerde samenstelling van granen te behouden, wat het mogelijk maakt om de glycemische index te verlagen, een belangrijke indicator voor degenen die om hun gezondheid geven.
Gewicht: 350 g
Lijnzaadmeel wordt voornamelijk gebruikt in de bakkerij (bijvoorbeeld voor taarten, koekjes, pannenkoeken, muffins, cupcakes, enzovoort), en ook voor het maken van sommige sauzen. Lijnzaadmeel is een waardevol dieetproduct en heeft veel geneeskrachtige eigenschappen. Het bevat veel vitamines (B1, B2, B6, B9, enzovoort) en micro-elementen (calcium, kalium, magnesium, zink, enzovoort). Malen op stenen molenstenen maakt het mogelijk om de gebalanceerde natuurlijke samenstelling van het graan te behouden, wat een verlaging van de glycemische index mogelijk maakt.
Gewicht: 350 g