2 snelheden
Digitale programmeerbare timer (Max 30 min)
De menghaak is uit één stuk gegoten
De mixer kan een deeg in 15 minuten afmaken
Bijzonder ontworpen voor professioneel deeg
Ideaal voor bakkerijen, pizzeria's en voedingsfabrieken
Aandrijving via riemen
Driefasig 400 V
Max. meel (kg): 75
Referentie: PM120
Merk: Afi Collin-Lucy
Netto gewicht (kg): 670
Afmetingen in MM (LxBxH): 1240 x 780 x 1500
Vermogen (kW): 3,7/7,5
Interne volume: 120
Een schone zaak – voor servies en milieu
Het Eco Premium-apparaat spoelt energie-, water- en schoonmaakmiddelbesparend.
Dankzij het intelligente warmterecuperatieproces wordt de energie bijzonder efficiënt benut.
Met afvoerpomp en reinigingsdoseringpomp
Uitvoering: CNS 18/10
Verstelbare voeten: 60 mm
Capaciteit h: 12 tot 72 manden (500 x 500 mm)
Spoelmiddel doseringpomp
Deurcontactschakelaar
Droogloopbeveiliging
Totaal aansluitvermogen: 9,9 kW / 400 V 50 Hz 3 NAC
Tankverwarming: 2,7 kW
Boilerverwarming: 9,0 kW
Looptijd: 50/90/120/180/300 seconden
Waterverbruik bij 2 bar: 2,6 liter
Tankinhoud: 20 liter
Waterdruk: 2-4 bar
Waterinlaat: G 3/4"M
Waterafvoer: Ø 24 mm
Gewicht: 138 kg
Accessoires:
- 1 universele mand
- 2 bordenmanden
- 2 bestekhouders
Levering zonder aan-/afvoertafel, zonder voorreiniging
Art.-nr.: 109244
Gewicht: 138 kg
Afmetingen: B 720 x D 795 x H 1965-2115 mm
Krachtige 750 W motor
1,5 L afneembare glazen kan
Variabele snelheid met puls
6 roestvrijstalen messen
Voederkap ontwerp
Antislip voeten
120V-60HZ 750W
Goedkeuringsmarkering: ETL / CETL
Model nr: WKBE222WH
Volledig vervaardigd uit roestvrij staal.
Deze machine is ontworpen voor de productie van pasta uit grondstoffen zoals tarwebloem (hard of zacht) met toevoeging van water en/of eieren, evenals spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor de rode variant.
Basisfuncties zijn het kneden van deeg (capaciteit van de kuip 4 kg bloem) en het uitrollen van pastavellen met een breedte van 170 mm (dikte instelbaar).
De machine voldoet aan de geldende "CE" normen op het gebied van veiligheid en hygiëne.
Enkele praktische tips:
* voorbereiding van bladerdeeg voor ravioli:
70% bloem type 00,
30% griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg + water
kneed gedurende ongeveer 10 minuten,
het deeg moet een vochtpercentage tussen eieren en water van ongeveer 32% hebben.
* voorbereiding van deeg voor tagliatelle:
50% bloem type 00,
50% griesmeel van harde tarwe,
7/10 eieren per kg
of
100% griesmeel van harde tarwe,
Referentie: LP17M-230/1
Merk: Diamant Europe
Nettogewicht (Kg): 62
Afmetingen in MM (LxBxH): 400x520xh630
Volume (M³): 0,28
Vermogen (kW): 0,9
Voeding (Volts): 230/1N 50Hz
HP: 1.2
AFNEEMBARE HANDGREEP voor compacte opslag en ovenveilige gebruik. Maakt eenvoudige reiniging mogelijk en is vaatwasmachinebestendig. Ergonomisch gevormd, het heeft een handige scharnier om op te hangen.
ARTIKELNUMMER: 93014
DIAMETER (CM): 28
HOOGTE (CM): 7.7