2 snelheden
Digitale programmeerbare timer (Max 30 min)
De menghaak is uit één stuk gegoten
De mixer kan een deeg in 15 minuten afmaken
Bijzonder ontworpen voor professioneel deeg
Ideaal voor bakkerijen, pizzeria's en voedingsfabrieken
Aandrijving via riemen
Driefasig 400 V
Max. meel (kg): 75
Referentie: PM120
Merk: Afi Collin-Lucy
Netto gewicht (kg): 670
Afmetingen in MM (LxBxH): 1240 x 780 x 1500
Vermogen (kW): 3,7/7,5
Interne volume: 120
Volledig vervaardigd uit roestvrij staal.
Deze machine is ontworpen voor de productie van pasta uit grondstoffen zoals tarwebloem (hard of zacht) met toevoeging van water en/of eieren, evenals spinazie voor groene pasta of tomatenpuree voor de rode variant.
Basisfuncties zijn het kneden van deeg (capaciteit van de kuip 4 kg bloem) en het uitrollen van pastavellen met een breedte van 170 mm (dikte instelbaar).
De machine voldoet aan de geldende "CE" normen op het gebied van veiligheid en hygiëne.
Enkele praktische tips:
* voorbereiding van bladerdeeg voor ravioli:
70% bloem type 00,
30% griesmeel van harde tarwe,
5 eieren per kg + water
kneed gedurende ongeveer 10 minuten,
het deeg moet een vochtpercentage tussen eieren en water van ongeveer 32% hebben.
* voorbereiding van deeg voor tagliatelle:
50% bloem type 00,
50% griesmeel van harde tarwe,
7/10 eieren per kg
of
100% griesmeel van harde tarwe,
Referentie: LP17M-230/1
Merk: Diamant Europe
Nettogewicht (Kg): 62
Afmetingen in MM (LxBxH): 400x520xh630
Volume (M³): 0,28
Vermogen (kW): 0,9
Voeding (Volts): 230/1N 50Hz
HP: 1.2