Waters-instrumentatie, standaarden en monsterbereidingsproducten worden gebruikt voor milieuanalyses in laboratoria over de hele wereld. Toepassingsanalyses voor Waters UPLC, UPC2, UPLC/MS/MS, UPLC/QTof MS en GC/MS/MS-systemen omvatten pesticiden, sporenmetalen, kationen en anionen.
Help de veiligheid en naleving te waarborgen
Verhoog de efficiëntie van het laboratorium
Verbeter de kwaliteit van de resultaten.
De extra vierge Picholine olijfolie van Oleisys,
Een uitzonderlijke monovarietale olijfolie: Een gecertificeerde extra vierge lijn, gemaakt van de meest prestigieuze en heerlijke Franse olijven, de "picholines."
Kwaliteit die de excellentie overstijgt: Handgeplukt en koudgeperst, wat zorgt voor een zeldzame kwaliteit van natuurlijke aroma's en een lage zuurgraad (tussen 0,2 en 0,3%).
Behouden gezondheidsvoordelen: De toegepaste technieken zorgen ervoor dat de essentiële vetzuren en vitamine E behouden blijven.
Respect voor het milieu: Recycleerbare materialen, biologische landbouw en organische bemesting zonder pesticiden voor een zorgvuldig en hoogwaardig product.
Onberispelijke veiligheid: Gecertificeerd volgens de strengste internationale normen op het gebied van kwaliteit, traceerbaarheid en voedselveiligheid.
Culinaire olijfolie olijf picholine & rozemarijn Oleisys® Fles juweel 200 ML - De culinaire olijfolie olijf picholine & rozemarijn van Oleisys,
Een culinaire bereiding met natuurlijke aroma's van rozemarijn,
Met de wens om de verborgen rijkdommen in zijn tuin te ontdekken, breidt het huis OLEISYS zijn assortiment uit met een culinaire bereiding met natuurlijke aroma's van rozemarijn.
Een uitzonderlijke olie verkregen door koude persing van biologische Picholine-olijven uit de Languedoc (98%) en aangevuld met lokaal geproduceerde verse rozemarijn (2%). Een culinaire bereiding die perfect de grillgerechten en visgerechten zal verrijken.
De extra vierge olijfolie van Oleisys,
Een uitzonderlijke monovariëteit olijfolie: Een gecertificeerde extra vierge lijn, gemaakt van de meest prestigieuze en heerlijke Franse olijven, de "picholines."
Kwaliteit die verder gaat dan excellentie: Handgeplukt en koudgeperst, wat zorgt voor een zeldzame kwaliteit van natuurlijke aroma's en een lage zuurgraad (tussen 0,2 en 0,3%).
Behouden gezondheidsvoordelen: De toegepaste technieken zorgen ervoor dat de essentiële vetzuren en vitamine E behouden blijven.
Respect voor het milieu: Recycleerbare materialen, biologische landbouw en organische bemesting zonder pesticiden voor een zorgvuldig en hoogwaardig product.
Onberispelijke veiligheid: Gecertificeerd volgens de strengste internationale normen op het gebied van kwaliteit, traceerbaarheid en voedselveiligheid.
De Picholine extra vierge olijfolie van Oleisys,
Een uitzonderlijke monovariëteit olijfolie: Een gecertificeerde extra vierge lijn, gemaakt van de meest prestigieuze en heerlijke Franse olijven, de "picholines."
Kwaliteit die verder gaat dan excellentie: Handgeplukt en koudgeperst, wat zorgt voor een zeldzame kwaliteit van natuurlijke aroma's en een lage zuurgraad (tussen 0,2 en 0,3%).
Behouden gezondheidsvoordelen: De toegepaste technieken zorgen ervoor dat de essentiële vetzuren en vitamine E behouden blijven.
Respect voor het milieu: Recycleerbare materialen, biologische landbouw en organische bemesting zonder pesticiden voor een zorgvuldig en hoogwaardig product.
Onberispelijke veiligheid: Gecertificeerd volgens de strengste internationale normen op het gebied van kwaliteit, traceerbaarheid en voedselveiligheid.