Producten voor milieuduurzaamheid (6)

Barrier Tube D26: Kartonnen buis specifiek voor chemische barrières met gecontroleerde afgifte

Barrier Tube D26: Kartonnen buis specifiek voor chemische barrières met gecontroleerde afgifte

Barrier Tube D26 1 meter lange stijve papieren buis, geleverd met 6 plastic afsluitdoppen, specifiek voor waterafstotende harsinjecties voor de constructie van langzame radiale diffusie chemische barrières aan de basis van de muren, tegen capillaire opstijgende vochtigheid, in de baksteen, tufsteen, steen en gemengde metselwerk van verschillende diktes. Creëren van chemische barrières, zelfs met het "diy" systeem, met behulp van de langzame diffusiemethode. Trek een lijn parallel aan de buitenrand of aan de binnenvloer, op ongeveer 10-15 cm van dezelfde. Bereid boorpunt op 12 cm afstand van elkaar op de lijn voor. De helling van de gaten moet ongeveer 20° naar beneden zijn. De diepte van de gaten moet ongeveer 4/5 van de dikte van de muur zijn die geïnjecteerd moet worden. De punt van de boor moet iets groter zijn dan 26 mm. Zodra de gaten zijn afgewerkt, moet het stof dat door het boren is geproduceerd worden verwijderd. Breng de juiste plastic plug aan op een van de twee uiteinden van de Barrier Tube D26. Steek deze in de geboorde gaten voor de volledige diepte van het gat. Snijd het overtollige deel van de buis dat uit de metselwerk steekt af met een schaar of een stanleymes. Sluit de buis met de andere meegeleverde plastic plug. Boor de dop en steek de doorzichtige rubberen buis die verbonden is met de Barrier Bag erin. Vul het gat en de ingang van de buis met kalkmortel om te voorkomen dat de waterafstotende hars ontsnapt. Product te kopen naar behoefte. Bulkmateriaal 1 m
Duurzaam Stadsmeubilair - Banken; afvalbakken; fietsenrekken en bloembakken van gerecycled rubber

Duurzaam Stadsmeubilair - Banken; afvalbakken; fietsenrekken en bloembakken van gerecycled rubber

Onze lijn van duurzame straatmeubilair voldoet aan de CAM.
Milieu-certificeringssystemen - Beheersystemen voor Milieu-certificeringen Milieu Duurzaamheid

Milieu-certificeringssystemen - Beheersystemen voor Milieu-certificeringen Milieu Duurzaamheid

Milieu-certificeringssystemen zijn zakelijke hulpmiddelen voor het beheren van impact, en bieden bewijs van de betrokkenheid van organisaties bij milieukwesties en duurzaamheid.
EPD-certificering - Milieuproductverklaring

EPD-certificering - Milieuproductverklaring

De Milieuverklaring van het Product is een informatie-instrument dat wordt gebruikt om gelijkwaardige producten te vergelijken en om – aan producenten, distributeurs en consumenten – de milieuprestaties van een goed te communiceren. Met de milieuverklaring wordt elke fase van de levenscyclus van het product zorgvuldig onderzocht. Hierdoor wordt het eenvoudig om te identificeren: het energieverbruik, de gebruikte grondstoffen, de luchtverontreinigingen, de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd en de lozingen in waterlichamen met betrekking tot het betreffende product. Geschikt voor elk type goed, is het een internationaal document; essentieel om de communicatieve impact van de b2c- en b2b-sectoren te versterken, en het vergemakkelijkt de toegang tot bepaalde aanbestedingen en openbare en/of particuliere aanbestedingen.
Consultancy Sociale Verantwoordelijkheid ISO 26000 - Gids voor Sociale Verantwoordelijkheid UNI EN ISO 26000

Consultancy Sociale Verantwoordelijkheid ISO 26000 - Gids voor Sociale Verantwoordelijkheid UNI EN ISO 26000

Principes van Maatschappelijke Verantwoordelijkheid ISO 26000 Verantwoordelijkheid om rekenschap af te leggen (accountability) Verantwoordelijkheid voor de impact op de samenleving, de economie en het milieu. Transparantie in beslissingen en activiteiten die invloed hebben op de samenleving en het milieu. Het gedrag van een organisatie moet gebaseerd zijn op waarden zoals eerlijkheid, rechtvaardigheid en integriteit. Een organisatie moet de belangen van de belanghebbenden respecteren, overwegen en erop reageren. Geen enkel individu of organisatie staat boven de wet. Een organisatie moet de internationale gedragsnormen respecteren bij het naleven van het legaliteitsbeginsel. Respect voor mensenrechten
Koolstofvoetafdrukcertificering - Koolstofvoetafdruk

Koolstofvoetafdrukcertificering - Koolstofvoetafdruk

De Carbon Footprint, ook wel bekend als de klimaatvoetafdruk, is een maatstaf die wordt gebruikt om de hoeveelheid broeikasgasemissies in de atmosfeer van een product of organisatie te kwantificeren. Het kennen van de omvang van de carbon footprint van de bedrijfsorganisatie of de geproduceerde producten vergroot de kansen op succes en winst, ten voordele van de bedrijfsidentiteit en het milieu. Zeer veel internationale merken omarmen via Carbon Management-diensten decarbonisatieprocessen die niet alleen een solide, geloofwaardige en "groene" uitstraling geven, maar ook toegang bieden tot belastingvoordelen die alleen beschikbaar zijn voor "milieuverantwoorde" bedrijven.