Chlorella heeft een krachtige alkaliserende werking. Het is een sterke antioxidant en een uitstekende bron van plantaardige eiwitten, die gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen.
Netto gewicht: 28 gr.
Bruto gewicht: 420 gr.
Houdbaarheid: 24 maanden
Opslagomstandigheden: Bewaren bij een temperatuur van 18 ± 3 °C en een relatieve luchtvochtigheid van niet meer dan 75%. Na opening, bewaar
Voedingswaarde per 100 gr.: Eiwitten - 56g, vetten - 13,5g, koolhydraten - 17g
Energiewaarde per 100 g product (kcal / kJ): 320 kcal (1385 kJ)
Ingrediënten: Chlorella microalg
Biologisch: Nee
Rauw: Ja
Glutenvrij: Ja
In de 16e eeuw ontdekten Portugese veroveraars Ceylon-kaneel in Sri Lanka en brachten dit specerij in de 16e en 17e eeuw naar Europa. Ceylon-kaneel wordt gewonnen uit wildgroeiende bomen die een hoogte van 10 m kunnen bereiken en in de bossen van Ceylon en Zuid-India groeien. Dit specerij wordt gemaakt van de fijnste binnenbast, die van drie jaar oude scheuten is gesneden.
Echte Ceylon-kaneel is een sterk geurend en smaakvol specerij. Iedereen die het ooit heeft geproefd, weet goed welke verschillende smaakkwaliteiten dit specerij kan hebben.
Koolhydraten (g / 100 g): 4,0
Vetten (g / 100 g): 3,0
Eiwitten (g / 100 g): 28
Energie (kcal): 160
Minimaal: 18 maanden houdbaar
Nettogewicht (g): 30