is een natriumzout van melkzuur. Natriumlactaat behoort tot de groep van hydraterende stoffen voor de huid, die de eigen vochtbalans van de huid behoudt en bijdraagt aan een lichtzure pH-waarde. De stoffen (glycerine, ureum en organisch zuur) vormen samen de Natuurlijke Hydratatiefactor (NMF). In de EU staat natriumlactaat bekend als voedseladditief E 325. Het zout is gemakkelijk oplosbaar in water. De vloeistof is bijna kleurloos en vrijwel geur- en smaakloos. Natriumlactaat is ook verkrijgbaar in verschillende concentraties (50% / 60%), op aanvraag met aangepaste pH-waarde.
Kwaliteiten: 50%, 50% pH 5.5, 60%
Uiterlijk: helder tot wit
CAS-nummer: 72-17-3
INCI: Natriumlactaat
Houdbaarheid: 2 jaar
Opslag: moet worden bewaard op een koele, droge en lichtbeschutte plaats, in afgesloten verpakking
Wij bieden ascorbinezuur aan in gegarandeerde kwaliteit, tegen stabiele prijzen en geschikt verpakt voor transport. Heeft u advies nodig bij het kiezen van uw product of zoekt u een geschikte vervanging? Onze applicatie- en productexperts helpen u graag! Onze ervaring en diepgaande kennis op het gebied van specialiteitschemicaliën en ingrediënten zorgen ervoor dat wij goed gepositioneerd zijn om zowel onze klanten als onze leveranciers effectief te ondersteunen met product- en toepassingskennis. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Natriumacetaat is het natriumzout van azijnzuur en wordt verkregen door de reactie van azijnzuur met een natriumverbinding. Het is een kleurloos zout met een zwakke azijngeur, dat goed oplosbaar is in water maar slecht in alcohol. Wanneer een verzadigde natriumacetaatoplossing kristalliseert, komt er warmte vrij.
Gebruik:
Voedsel:
* Zuurregulator
* Conservatiemiddel
Cosmetica:
* Buffer
* Maskering van de basisgeur
Technisch:
* Productie van handwarmers
* Energieopslag
CAS (trihydraat): 6131-90-4
CAS (watervrij): 127-09-3
Opslag: koel, droog, lichtbeschermd, in gesloten verpakkingen bewaren
Voedseladditief: E262
Summenformule: C2H3NaO2