Compacte lenden, geheel of in stukken zonder externe aderen of bloedlijnen. Wit vlees, zonder overmatige kleurvariatie binnen de verpakking. Kenmerkende geur en smaak. Stevige en sappige textuur en consistentie.
Het combineert de kwaliteiten van albacore tonijn en de omega-3-rijke olie met die van olijfolie, die olijfolie-polyfenolen bevat en een pasteurisatie- en concentratieproces ondergaat om de stabiliteit, kenmerken en microbiologie van het product te waarborgen.
Lomos compact, heel of in stukken gesneden zonder buitenaderen of bloedvlekken. Witte vlees, zonder overmatige kleurvariaties binnen de verpakking. Kenmerkende geur en smaak. Stevige en sappige textuur en consistentie.
Combineert de kwaliteiten van de bonito en zijn omega 3-olie met die van olijfolie, die polyfenolen van olijf bevat en een pasteurisatie- en concentratieproces ondergaat om de stabiliteit, kenmerken en microbiologie van het product te waarborgen.
Compact Lombi, heel of gesneden, zonder externe aderen of bloed. Wit vlees, zonder overmatige kleurvariaties binnen de verpakking. Kenmerkende geur en smaak. Textuur en consistentie zijn stevig en sappig. Combineert de kwaliteiten van tonijn en zijn omega 3-olie met die van olijfolie, die olijfolie polyfenolen bevat en een pasteurisatie- en concentratieproces ondergaat om de stabiliteit, kenmerken en microbiologie van het product te waarborgen.