Producten voor melk zonder suiker (6)

Magere melkpoeder

Magere melkpoeder

Ons magere melkpoeder is een hoogwaardig product dat ideaal is voor gebruik in de voedingsindustrie. Het heeft een laag vetgehalte en biedt toch een rijke smaak die in veel toepassingen kan worden gebruikt. Magere melkpoeder is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes en is uitstekend geschikt voor de bereiding van melkdranken en andere recepten. Wij garanderen een snelle levering en een uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat u de beste producten voor uw behoeften ontvangt. Kies ons magere melkpoeder voor een gezonde en voedzame aanvulling op uw dieet.
Melkpoeder

Melkpoeder

Lactose, magere melkpoeder, volle melkpoeder, zoetwei-poeder, melkeiwit, caseïne, enz. Minimale hoeveelheid volle pallets Levering op H1 pallets mogelijk
Suiker

Suiker

Kristalsuiker Witte suiker in kwaliteiten EG I en II Suiker uit Suikerriet Suiker uit verschillende delen van de wereld als rietsuiker of witte suiker Andere Suikers Dextrose, Fructose
Smaakadditief Yoghurt

Smaakadditief Yoghurt

Dit smaakadditief met natuurlijk aroma dient in het 2-componentensysteem (bestaande uit softijsbasis en smaakadditief) als smaakgevende component voor de bereiding van de softijsmix. Ingrediënten Suiker, spuitmagere melkpoeder, spuitsuikerwei-poeder, zuurteregelaar citroenzuur, verdikkingsmiddelen (guarkernmeel, natriumalginaat, carrageen), natuurlijk aroma. Kan sporen bevatten van: gluten, ei, noten (hazelnoten, amandelen, walnoten). Voedingswaarden per 100 g Energie 1552 kJ / 364 kcal Vet <0,5 g waarvan verzadigde vetzuren 0,2 g Koolhydraten 69 g waarvan suikers 68 g Eiwit 7,3 g Zout 0,34 g Vulgewicht: 128 g
Eiwit Crispies

Eiwit Crispies

Eiwitcrisps met verschillende eiwitgehalten Hierbij zijn het eiwitgehalte en de eiwitbron variabel. Wij adviseren u graag.
Bamboevezels

Bamboevezels

Bamboevezels worden gewonnen uit de vezelrijke delen van de bamboeplant. Het eindproduct is een hoogwaardig, smaakneutraal poeder dat perfect als bakhulp kan worden gebruikt. Bamboevezels worden gewonnen uit de vezelrijke delen van de bamboeplant. De plantendelen worden gereinigd, ontdaan van secundaire stoffen en fijn gemalen. In verschillende verwerkingsstappen ontstaat uit de bamboevezels zo een hoogwaardig en smaakneutraal poeder.