Producten voor meel van bradsjaws (3)

Croissantmeel

Croissantmeel

W: 320 - 330. Patentbloem verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse tarwe. Geschikt voor het produceren van deeg dat gelamineerd, gevouwen en uitgerold moet worden. Ideaal voor het verkrijgen van gelaagde, bladerdeegachtige en volumineuze producten. Aanbevolen voor brioches en croissants.
MANITOBA MEEL

MANITOBA MEEL

W: 450 - 500. Farina type '00' verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse granen, voor deeg met indirecte verwerking of lange rijstijden. Ideaal om het eiwitgehalte te verhogen en de glutenstructuur van gerezen producten te verbeteren. Aanbevolen voor de bereiding van hoogwaardige Panettoni, Pandori en Colombe Pasquali. 10KG
DOPPIAESSE BLOEM

DOPPIAESSE BLOEM

W: 290 ÷ 310. Professionele mix van zachte tarwe, ideaal voor een pizza met een extreem honingraatachtige en ontwikkelde korst. DOPPIAESSE wordt verkregen uit de maling van gedeeltelijk voorgeschoten granen. De aanwezigheid van nuttige natuurlijke enzymen beïnvloedt de kwaliteit van het deeg: het resultaat is een zeer lichte en hoog verteerbare pizza. Technisch gezien stelt DOPPIAESSE je in staat om buitengewone resultaten te behalen met ballen die 10% lichter zijn. 25KG-10KG