Suiker, aardbeien uit Sologne 12%, bessen 9%, zwarte bessen 9%, bramen 9%, frambozen 9%, appelsap en citroensap, toevoeging van pectine indien nodig.
Bewaar de geopende pot in de koelkast.
Bereid met 51g fruit per 100g.
Totale suikerinhoud 62g per 100g.
Energie-informatie
Energie 996 KJ / 238 Kcal
vetten 0.15 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.03 g
Koolhydraten 57.9 g
waarvan suikers 57 g
Eiwitten 1g
Zout 0.03 g
Minimale houdbaarheidsdatum 2 jaar
Pruimenjam van quetsches 240g
Onze jams worden ambachtelijk gemaakt in onze werkplaats in Faverolles-sur-Cher in Loiret-Cher.
En onze vruchten worden lokaal ingekocht wanneer mogelijk. De aardbeien komen uit Sologne. We gaan de bosbessen plukken in Soing in Sologne. Dan komen eind augustus en begin september de appels en peren van Montprès-Chambord. Ten slotte de pruimen en rabarber van Saint Aignan sur Cher.