Producten voor manuka franc (2)

Mijo 1000g

Mijo 1000g

Gierst is gemaakt van gierst. Het helpt de verzuring van het lichaam tegen te gaan, versterkt de immuniteit en is voedzaam en gemakkelijk verteerbaar. Van nature is het glutenvrij. Een groot voordeel is het hoge gehalte aan B-vitamines, hematopoëtisch ijzer en koper. Het is een uitstekende bron van voedingsvezels en kalium, magnesium, calcium en natrium. Het biedt het lichaam gemakkelijk verteerbare eiwitten en complexe koolhydraten, die de basis vormen van een gezond dieet. Gierst heeft een antivirale en versterkende werking, helpt het zuur-base-evenwicht van het lichaam te herstellen. De B-groep en de vitamines van ijzer hebben hematopoëse. Gierst helpt ontstekingen in het lichaam te verminderen, werkt verwarmend, verbetert de stofwisseling, verhoogt de concentratie en het geheugen. Het hoge gehalte aan calcium- en siliciumverbindingen versterkt tanden en botten. - 4% bevat verzadigde vetzuren 0,4g - 2% van koolhydraten 72,1g - 28% inclusief suikers 0,8g - 1% van eiwit 10.
Amandelvlokken 250g

Amandelvlokken 250g

Amandelvlokken, evenals de amandelen zelf, zijn rijk aan voedingsstoffen. Ze bevatten vitamines, mineralen, eiwitten en vezels, en hebben dus gezondheidsbevorderende effecten. Ze hebben een hoog gehalte aan gezonde onverzadigde vetten. Onverzadigde vetten zijn een onmisbaar onderdeel van een gezond dieet. Men denkt dat regelmatige consumptie het totale cholesterolniveau kan verlagen. Amandelen zijn rijk aan vitamine E, een bekende antioxidant, een stof die oxidatieprocessen stopt, waardoor aderen worden gereinigd en hartziekten worden voorkomen, en het verouderingsproces van cellen vertraagt. Men denkt dat amandelen bijdragen aan het behoud van gezonde botten door calcium, magnesium, mangaan, koper, vitamine K, eiwitten en zink. Bovendien bevatten amandelen: B-vitamines, vezels en fosfor. & Nbsp; <strong> Samenstelling: </strong> amandelen & nbsp; <strong> voedingswaarde per 100g </strong> energie waarde